Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Thursday, August 13, 2009

pengakuan ikhlas...

kepada si dia..
ini dia kadar kardiovaskular n metabolisma aku... (wakakaka. main balun je penggunaan ayat nih)

tinggi = 170cm (tapi siyes aku takde kaitan dengan si larry!!)
berat = 75kg (skang da makin turun kot, dah lama tak timbang lah)

---------------------------------------------------

n sekali lagi aku buat pengakuan ikhlas disini..

kalau ada yang terasa aku dah kurang komen kat blog korang tuh (ada yang peduli ke?hahaha), bukan bermakna aku dah tak suka baca blog korangs k..

blog korang tetap no 1!!
cuma aku je yang bz tak sempat nak belek..
serius aku bz gile sekarang nih!

aku kena siapkan mana2 kerja yang aku sempat siapkan sebelum aku 'angkat kaki' aka bertukar kerja ke key hell..damdamdidadida ;) (credit to si lebah for the sound efek..;p)

p/s: asyik buat entry tak dapat baca blog je. pe kes nih weh!!
update H1N1: DEATH TOLL 51!! (KE ADA TAMBAHAN LAGI?)

15 comments:

  1. dapat pergi gk ko ek... :P
    all the best there. :)

    ReplyDelete
  2. ke KL jugak incik ek ..
    kenapa tak letak kadar lemak , tekanan darah sume tuh . hahahaa

    ReplyDelete
  3. weh weh ko bg tu takde kene mengena dgn jantung ko pon!!!

    yela2..aku percaye dengan ko abg pejol oi...

    hahahaha

    xD

    ReplyDelete
  4. wahhh dh confem g k.l ek?? bgus2..congrats skali lg :)

    wawawess...siap bg tggi n berat lg...si dia tkut ko pendek dri die ke? hehe~

    ReplyDelete
  5. MF...
    thanks...;) upenye ko baca blog aku ye...;p

    AM..
    ke KL la aku anis oii...;p
    kadar lemak = 0
    tekanan darah = normal...;p

    AA..
    ada la..jantung sihat, aku tinggi...;p

    S89..
    thanks...;)
    bukan mcm tu lah...si dia tu adalah rakan blogger yang ada komen kat atas tu...;p

    ReplyDelete
  6. jgn salah phm sha89....
    si kama ni ADIK ABANG PEJOL JAHHHH...wahahaha

    :D
    :D
    :D

    eh tipu la kadar lemak = 0
    manusia ada lemak yg baik dlm badan tau....
    pasal tinggi = jantung sihat??
    so si kama ni rendah = jantung tak sehat eh?

    ceh ceh ceh ceh ceh...

    anis, boikot abg pejol nih!!!

    ReplyDelete
  7. jenis darah,bilangan sel darah merah berapa?

    lalala~

    ReplyDelete
  8. ni nak promote tinggi n berat kat siapa ni wei?

    ReplyDelete
  9. aku mmg sentap!!!aku dah x anngap ko adik ipar aku lagi (ada ko peduli?hahaha)

    harap2 tiada tmbhn...semua2..jg kesihatan

    yg benar,
    ex-akak ipar

    ReplyDelete
  10. 170cm?biar real

    apasal aku 153 je ha?

    heran..heran

    ReplyDelete
  11. dok KL nati misti ko lagi rajin makan hati kann?

    ReplyDelete
  12. oohoo~ cenggitu cite nye...phm sudeh~ hehe~

    ReplyDelete
  13. kama..
    baik boikot kedai runcit yang takde jual gula la ni...;(

    tehais..
    jenis darah...O -ve
    bilangan sel darah merah = 13 ratus juta ribu
    orait?;)

    luffy..
    adalah..heheheh..;p

    wawa..
    blog lu no 1 lah, blog wa gak no 2...;(

    life..
    sentap aku ko putuskan hubungan kita begitu sahaja..huaaaaaaaaa ;(

    citah..
    real lah...;p
    153?? comel jek! ;p

    jard..
    alhamdulillah arini takde...;)

    tijah..
    itu sudah pasti!! huaaaaaaaa ;(
    kat jalan makan hati, kat umah pon...;p

    sha89..
    dah paham?
    bagus2!!

    ReplyDelete