Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Sunday, August 16, 2009

sejam RM5

semalam sampai pukul 10 pagi kat Bukit Merah..

pastu ada meeting dengan client pasal project sampai kol 11..
pasut takde watpe sambil nunggu lucnh kol 12..
beselah..time luch tu balun je semua pe yang ada..rugi kalau tak tamak beb

dah kenyang, terus p check-in kat bilik...
tak dan nak mimpi basah da kena bangun kol 2ptg, ada worksyop la pulak..
nak taknak kena p..
nak mati kena hambat dengan bos kalau tak p???
puas hati sangat! time worksyop ni lah nak lontar soklan bertalu2 kat client sampai tak terjawab dia...muakakaka

kol 5 balik bilik semula sambung mimpi..hehe

ada gak membe yang p mandi kat swimming pool lah..
aku?tido kat bilik beraircond lagi best!!
woi! nak tido kat umah pon bolehlah!!
tapi kat umah i mana ada aircond..;)

malam tadi kol 8 baru kitorang turun p join the rest melantak bbq...
dan aku dgn menu baru iaitu makan nasi goreng dengan pancake..hehehe
pastu borak2 kosong dengan client..

dah bosan borak dgn deme, aku report duty kat si dia pon besh jugak..hehe
pusing2 cari bistro dlm ni takde la pulak nk layan bola...ermmm...dah miss first game of the season..;(
pastu balik bilik layan cite gladiator la pulak..
tak bosan tengok cite ni berpuluh kali wa cakap sama lu..

pagi ni tadi pak usop ajak p pulau orang utan..
aku malas la plak nak join..
apa jadahnye nengok beruk..kat lumut tu pun banyak je monyet leh tengok..

pusing2 kat marina village nengok ada cc la plak..
tapi belum bukak..
p beli paper lepak tepi tasik dulu pon okay..
pastu membe aku p riki dulu tgk cc dah bukak lom..

oi dah bukak!
aku nak sgt online sebab nk tahu result game malam tadi everton vs arsenal..
sekali bukak soccernet, tu dia!!!
wahlaweiiii...6-1 arsenal pulun everton tuuu..
okaylah tu..
"we have the quality"
"we have a strong squad"
nak taknak kena gak percaya quote si wenger kali ni..
suka.

adios amigos.
terhasil entry ini.
kena blah cepat2 beb!
cc kat cni sejam lima hinggit!
mahal tuuuuu...

8 comments:

  1. duk hoteL?
    ape gle best....mmg tuka keje terus duk hotel ke pe??
    i konpius sket...

    report ape kt buah hati??
    nak tau gaks...waahaha =p

    eiiiii..mahal lah sejam rm 5..kat shah alam ni sejam rm 1.50 je tauuu...

    ReplyDelete
  2. ada p teambuilding la semalam...;p

    ReplyDelete
  3. kal0 t0pup 5 hingget p0n lgik bgus

    ReplyDelete
  4. kalau mng tu ..
    dan2 je nak quote ayat wenger.
    ptt r kedai mamak bwh smlm ramai org.

    ReplyDelete
  5. Serius mahal... best jgk aktiviti kamu... busy dlm santai haha

    ReplyDelete
  6. sharamli..
    topup rm1 sudahhh..hehehe

    anis..
    stendet arr kalo menang baru suka..ngehehehe

    wawa..
    tahu takpe..

    jon..
    makan n tido jek..hahaha

    life..
    pasal bola sume sanggup kak!...;p

    ReplyDelete