Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Thursday, September 10, 2009

handing over notes

muakaka
arini aku wat handing-over-notes je kerjanya..

sok dah last day kerja kat kampeni ni...
n last day jugak aku kat lumut aka kg sitiawan tercinta nih...;(
pepagi sabtu aku dah gerak ke kl, ada appointment dengan doc untuk medical check-up...;)

sok last day..
ermmm..
nak p salam dept mana dulu yek?
dept gkc kah?kahkahkah ;p
mana2 jelah..

tadi replacement aku da report duty..
manala sempat aku nak handing over semua kat ko dalam sehari je...
pepandai la ko baca handing-over-notes aku tu nanti...hahaha

well...
sedihnya..
aku dapat merasa duduk kat lumut yang heaven ni selama setahun dua bulan sahaja..
lepas ni kena tempuh hiruk-pikuk metropolitasi..

2003..tahun terakhir aku menetap di kl dahulu..
kl, kini aku kembali lagi padamu..
tapi kali ini bukan lagi aku yang sama...;p
kali ini aku datang dengan semangat baru membina kehidupan yang lebih sempurna.

bounce back with a vengeance!!!
yieeeeehhha!

9 comments:

  1. yeay2..dok kl..syok ngan jam..hehe

    ReplyDelete
  2. selamat datang ke kandang lembu (KL)

    ReplyDelete
  3. err...kompius. ko ddk kt lumut or kl skrg nie??

    bkn ke sama office dgn kapten?

    ReplyDelete
  4. iylli..
    besh kalo mkn dgn roti ;)

    oranglidi..
    selamat memajukan perut untuk kamu juga ;p

    sharamli..
    kena sentiasa ada beb ;p

    kak life..
    bukan lembu lah..;p
    KL = kandang Lifesaver.
    wakakaka

    reen..
    selamat2 reen ;p

    anis..
    hari ini lebih baik dari semalam
    dan esok lebih baik dari hari ini ;)

    lin..
    semalam lumut, arini da kat kl ;)
    tak sama lah ;p

    bunga..
    thanks! ;)

    ReplyDelete