Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Saturday, September 5, 2009

hidup ibarat lampu dinding..

bulan2 pose camnie, blog pun kena posa gak weh...;p

---------------------------------------------------------

ini minggu terakhir aku kat lumut..
kena sort out sume keja n filing baik2..
nak handover tapi replacement takde lagik..
cian membe2 aku kena cover keja aku masa aku takde nanti...;(

---------------------------------------------------------

taksemudahitu.com.my

intensif mencari rumah sewa sekitar area:

1. sri serdang, serdang raya, bukit serdang
or
2. sg besi
or
3. balakong, kajang
or
4. cheras
or
5. mana2 ceruk bumi Tuhan yang ada ruang kecil untuk aku menumpang (ayat skema baru pas lik terawih ;p)

---------------------------------------------------------

sempena bulan pose nih takde sesapa nak belanja buka pose ke?
kawan2 sume pecite..

orang putrajaya..kak lifesaver, jangan nak asyik dok ngurat jiran ensem depan umah okay..laki orang tu oii

orang seremban..kak tijah (yang ado duo adik kombar, available yo laie..;p), kalau turun kl nanti bawak ar sekali ayam golek ke rosmeri ke..banyak2 kan sedekah di bulan mulia nih..

orang seremban n part time jadik orang shah alam..cik kama, mental kamu da ok belum? banyak mengaji hati tenang insyaAllah ;)

orang cameroon..cik anis, nanti kalau balik kg, tlg singgah n tengok2 kan lumut untuk aku k..;0 piss

orang bangla..cik anis yg ada anak kecik comey..balik mesia nanti aku nak kirim order kuih tat nenas sri lanka leh tak?anggap je lah aku da menang kontes tu ye...;o bawak kapal torbang tu nanti bebaik weh..

awek utm..cik capiqa..raya alik mana weiii?tiket dah boli lum..

luffy, raya balik mana?johor kat mana...

n kengkawan lain yang tak dapat saya sebutkan disini..(ramai tu..jangan kecik ati ye..nanti aku bagi wet pose sorang singgit..)
harap semua hepi2 belaka di kala ini..

(apesal gaya cam orang beri ucapan lak aku nih...adehhh)

24 comments:

  1. hmmmm...ingatkan da dpt umah sewa, lom lg rupenyee..
    cube tanye kak nadxoxo sbb die duk area kajang/putrajaya..kot2 die tau ade umah sewa kosong ke ;)

    ReplyDelete
  2. Kalau area Bandar Baru Bangi nak? Bajet berapa? Nak housemate camner?

    ReplyDelete
  3. ape? ape? aisehh...mata kurang jelas membaca mlm nih

    ReplyDelete
  4. ucapan malam raya p0n xmcm ni tw!!

    ReplyDelete
  5. incik ..
    beli je khemah .
    n tdo je dlm tuh.
    kat mana2 pon leh .

    uhm ..
    lumut cmrn ??
    heh!!

    anis tuntut duit raya singgit tuh .

    ReplyDelete
  6. Saya beraya di puncak gunung tahan

    ReplyDelete
  7. aku raya kat perak jer

    datang ler ampang buka puasa

    hehe

    ReplyDelete
  8. akmar..
    segan arr nak tanya kat dia (malu2 buaya). kama, tolong tanyakan..hehe ;)

    bunga..
    bunyi cam jauh je..tapi kalau umah best ok jugak..
    bajet dalam below400..
    kalau boleh nak cari umah kosong..

    wawa..
    lu kat mana beb?

    k.tijah..
    ececeh..tak baik tau doa macam tu bulan2 pose cenggini..rabun tol kang!hahaha..bagi je lah...;p

    sharamli..
    ni ucapan malam 7 likur daaa.;p

    anis..
    silap pacak pon ley kena angkuttau nis...;p
    ne ada duit raya??duit pose de lah ;p

    jon..
    aku dah agak dah!!!tadi pon aku nak tulis tapi terlupa lak...haishh
    bile nak panjat gunung lain ni beb...

    luffy..
    huhuhu..sesungguhnya aku adalah jantan pemalu..malu la nak jumpa2 ni..hohoho

    ReplyDelete
  9. susah betul na cari rumah kat area selangor kL kan?

    ReplyDelete
  10. yep susah...tapi kena bijak..hehe ;)

    ReplyDelete
  11. jgn lupa pos duet pose sehengget nnti! ;p

    ReplyDelete
  12. aku dah bak-in aritu, tapi dia bounce back..so cane ni..anggap je la takde rejeki sudahhh.haha

    ReplyDelete
  13. kat sini tmpt buat ucapan hari raya ke???

    bekas adik ipar ku...

    aku masih maintain tidka mengorat jejaka depan rumah..diaorg yg ngorat ku...


    psssttt: umah ku kosong..available 3 lagi bilik..mau???

    ReplyDelete
  14. kat sini tmpt buat ucapan hari raya ke???

    bekas adik ipar ku...

    aku masih maintain tidka mengorat jejaka depan rumah..diaorg yg ngorat ku...


    psssttt: umah ku kosong..available 3 lagi bilik..mau???

    ReplyDelete
  15. lampu dinding betuk lady bird! huhu

    ReplyDelete
  16. kak life..
    ucapan ari pose maa..tau la lu tak pose!!
    bape sewa sebulan lu oper? huhuhu

    wafa1..
    cambest je bentuk ladybird ;)

    wafa2..
    ok.noted n thanks ;p

    ReplyDelete
  17. lumut??? ala, rindunya aku nak makan laksa kat ngan jeti tu...huhuhu

    erkk, berbuka mkn laksa sedap gak nie kan...huhuhu

    ReplyDelete
  18. laksa kat jeti? seb bek aku tak minat laksa..hahaha

    bebuka sup urat. ada beran?

    ReplyDelete
  19. bangla ko kate?sri lanka tu.cun skit dari bangla.wekeke!ko ndak tart nenas eh..gilos weh,mampus xde.maruku byk ler.ko ndak,nnti next time balik aku kirim eh.dlm buln doblas nnti.xpon ko datang je sini.airasia kan ado.dtgle kut2 ko nk hanimun ke.tihhi.

    ReplyDelete
  20. hanimun kat sei lanka?
    wow cam takut jek.
    kan ke situ ada ltte ;(

    ReplyDelete