Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Sunday, September 13, 2009

sedihla

arsenal kalah lagi semalam..
2-4 ;(
2 minggu lepas pon kalah gak dengan mu...1-2
haishh..takde ong tol main kat manchester musim ni..

---------------------------------------------------

semalam aku da sampai kl..
terus p lepak dengan membe2 kat bangi n shah alam..
semalam aku macam da ternampak signboard HENTIAN KAJANG...;)
tapi macam jauh je dari the mines...;l
arini aku nak p usha umah kat taman sungai besi indah..
kalo ok bulan depan aku masuklah...

oh ada sape2 nak ajak gather2 ke...
malulah..hehehe

16 comments:

  1. Hentian Kajang dan the mines? Dalam 30 minit perjalanan sbb trafik slow selalunya. Tmn Sg. Besi Indah pun ok gak. Sebelah je ngan Mines tu. Dapat keje situ ker?

    ReplyDelete
  2. Yang penting Liverpool menang..huhu

    ReplyDelete
  3. bunga..
    a'a dapat keje kat area sini ;)

    iman..
    mgu depan liverpool mesti kalah balik ;p

    ReplyDelete
  4. Selamat datang ke KL bro... nnt ada gather, jemput la k

    ReplyDelete
  5. selamat datang jon ;)

    takutlah aku nak jumpa ko k.life..kalo jumpa adik ko mungkin berani kot ;)

    ReplyDelete
  6. seksyen 13 = batu tiga = dekat dengan stadium shah alam = kama

    wahahahahah =p

    ReplyDelete
  7. dari exit batu tiga (kt highway elite tu) dlm 10 minit je nak sampai giant...woohoo!!

    ReplyDelete
  8. aku da lepak dengan member kat kedai mamak area situ aritu ;p

    ReplyDelete
  9. anak dara ne ley kuar malam...;p

    ReplyDelete