Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Tuesday, October 13, 2009

1st project succesfully completed!

alhamdulillah..dah settle..
yeke?
tengoklah esok kot2 CE ada call aku mintak datang ke..harap2 nye taklah..
lepak beb da dekat 3minggu aku masuk singapore kasi setel itu kelija..

bila nak balik kl nih...

nak p beraya ke pantai remis pun tak sempat lagi nie..;(
harap2 bakal ibu mertuaku tak murka..huhu

sape nak duit raya????
dalam sing dollar leh tak?huhu..
agak2 membe aku p tukar tak duit raya anak dia dlm sing doll yg aku kasi semalam..hehe...

8 comments:

  1. mgu depan mcm da raya lainnn je...hmm

    ReplyDelete
  2. anis x kesah .
    klo duit raya ,
    bg rupiah pon anis redho.
    hahaa

    ReplyDelete
  3. anak aku punya duit raya jgn lupa bro!

    ReplyDelete
  4. tak bagi pon anis kena redho gak..haha

    alamak!dalam perut pon dah kena charge ke kak life???

    ReplyDelete
  5. abg pejol....
    rindu laaa...
    busy je memanjang mcm kak nadxoxo...
    aaaa...cedey!!! ='(

    ReplyDelete
  6. chenta, gua pun nak jugak la..hehe

    akmar, huishhh bahaya ko ni rindu2 kat aku..haha..beselah adat orang dah keje..;P
    tapi aku cuba gakla update selalu k..;)

    ReplyDelete