Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Wednesday, October 21, 2009

..and im not that stupid...

POTONG!!!



im not that stupid to use my handphone for internet browsing at rate of 10cents per kb.
and guess what? while im roaming???

CELCOM CAWANGAN TAMAN MOLEK, JB..
nantikan kemunculan dan kegegaran yang aku bawak sok pagi!!

"saya nasihatkan inchik pergi ke cawangan celcom terdekat untuk membuat semakan lebih lanjut"..nasihat operator celcom semalam.
ouh aku kena buang masa pergi ke kaunter lagi untuk melayan kerenah korang yang dah wat silap kat bil tepon aku.
c'mon la guys..time is money. berapa banyak duit akan terbang semasa aku pergi berjam2 ke kaunter korang.

daripada aku bukak tenet kat hp, baik aku bukak laptop n cucuk bodben.
screen lagi besar.lagi laju!!!
haiyo!!!


da banyak kali aku dengar/baca kes macam ni kat paper..
customer kena charge bukan2 kat bil hp deme untuk penggunaan yang diorang tak lakukan sama sekali...
tup2 kali ni kena kat aku..aduhaiii...

and yes!aku ada alibi yang sangat kukuh..;)




POTONG!!!





moral of the entry: i wont pay for nothing.

9 comments:

  1. selamat memtotong talian.. haha.. aku leh men tenet unlimited stp bulan kat henfon.. byr RM50 ja.. =)

    ReplyDelete
  2. abg pejol yg garang,
    da potong potong blom???

    =S

    ReplyDelete
  3. anis, pasal duit memang kena emosi..;)

    jard, ko da potong ke?hahaha.ko guna celcom mantli ke jard?

    kama, mana ada garang?serius je ;p

    ezzati, potong mcm iklan ntahpape tu..;)

    ReplyDelete
  4. hehe..
    potong jgn x potong...
    datang melawat neh.

    ReplyDelete
  5. thanks lumut!!
    blog ko best!!

    ReplyDelete
  6. of kos..

    heip!lucahla awak ni..;)

    ReplyDelete