Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Friday, October 2, 2009

blog ini kosong

blog kosong tiada entry bermanafaat ;)
terima kasih.
mari kita tidurrrr,

oh ye.
sesapa ada wat open house?
maaf tak dapat datang ;(

sape tahu kedai sup tulang terhebat kat JB bile nak mukak.
damn mengidam!!

8 comments:

  1. sup tulang kat jb?
    hmm.. ktorg dlu duk jb.. then pindah perak.. aritu g jb semata2 nak melantak lik sup tulang sedap kat ZZ corner area kubur mahmoodiah tu.. yummy3.. lazat hingga menjilat kuku jari kaki.. huuuu~

    ReplyDelete
  2. yeayea..nak dpt anak sdra bru...da bp bulan?ha3

    ReplyDelete
  3. lame wa menunggu entri. last2 macam ni lu buat? cis..

    ltak lah sedikit sebanyak gambor2 kat singapura!! nak jugak wa tengok apa itu singapura.

    ReplyDelete
  4. sedap ke sup tulang? aku tak makan daging.. huhu

    ReplyDelete
  5. rini buat open house
    jemput la datang

    ReplyDelete
  6. milla, u got me!..setakat ni lum rasa lagi..huhu

    k.life, nak celen ko. aku anak kembar.hahaha

    sharam, negatif berapa bulan ntah dah ni.hoho

    wawa, s'pore tu ko bayangkan je muka2 org2 yang kerek tak tentu pasal bile nengok ko drive plate kete mesia..hoho

    anis, sebab sedap beb!

    pinky, ko mkn tulang kan?haha

    joe, thanks beb! deepa ada bukak rumah tak?

    ReplyDelete