Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Wednesday, October 28, 2009

entri pukul 1.15 pagi

tak semua orang kat dunia ni ada blog beb.
tak semua orang yang ada blog mampu update blog diorang selalu beb.

korang bolehlah. student. masa senggang banyak. orang lain baca buku, korang baca blog.
korang bolehlah. keje kat opis. online tetiap jam. bos soh wat keje, korang wat entri.
korang bolehlah. tak keje. duk umah je. bosan2 layan blog.

masa saya cipta blog ni dulu, okaylah masa senggang banyak lagi.
balik kerja pukul 5. malam ley layan blog.

sekarang sejak dah bertukar kerja. tiada istilah free time lagi.
waktu balik dari keje bukan keutamaan difikiran lagi.
yang penting sekarang, projek mestilah di deliver as soon as possible.
cepat siap, boleh cepat balik ke KL.

jelesnya tengok mereka ada banyak masa nak melayan blog.
wat entri panjang2 gaya bebas.
nak pinjam masa korang sikit boleh tak?

9 comments:

  1. jelesnya dengan ko ada BLOG best ;p

    P/S: mgu depan aku balik kl, aku roger ko.

    ReplyDelete
  2. haah..aku lagi jeles ngan ko sebab ade keje..kalau la aku ade keje...isk3..sob3..pinjam keje sikit bleh?

    ReplyDelete
  3. solehah, boleh!!! bak mai cv. engineering kan? keje byk akan saya pinjamkan.

    jijan, patutlah entri anda panjang2 gaya bebas ;p

    ReplyDelete
  4. errr...terase lak...
    cuti ke tak cuti blog tetap hupdate!
    nnt olie lapa..hehe =p

    ReplyDelete
  5. maaf ye kalau terasa adik kama ;)

    ReplyDelete
  6. pinjam masa bdk sekolah yg bakal cuti panjang x lama lg..ngee~

    ReplyDelete
  7. tetiba teringat kes budak sekolah jatuh sungai kat perak tu.
    cian deme kan...

    moral: jangan bagi dak sekolah rendah pegi kem motivasi..

    ReplyDelete