Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Wednesday, October 21, 2009

kejutan deko deko deko!!

apa yang terkejut?

yes aku dah tukar url blog aku.
tatkala mata korang tengok kat addres bar tu, tu lah url baru blog aku.

alasan?sebab aku tanak orang2 yang aku tanak diorang baca blog aku dapat baca blog aku lagi..(harapan)..hahaha

so sesapa yang dapat baca blog aku lagi ni, korang memang terpilih!
nak hadiah?klik nuffnang..berbaloi2.

btw, mari bangun dan menyanyi beramai2...KEJUTAN DEKO DEKO DEKO!!

8 comments:

  1. kenape mcm ramai orang tuka2 alamat blog eh?
    nakkan kelainan ke?
    or lebih privacy??
    tapi mekaceh kerane masih mberi saye kebenaran nak bace blog abg pejol yg senget nih, hehe =p

    ReplyDelete
  2. ok gak URL baru tu......ixora update URL baru ni k...

    :D

    ReplyDelete
  3. waa...
    org terpilih .
    klo dlm cte katun , bajek cm THE CHOSEN ONE la .. tp bkn srg je yg baca ..

    napa ase cm sewel smcm plak nih ..
    hahaa

    ReplyDelete
  4. jantina pun rmai org maen tukar2 skrg...

    ReplyDelete
  5. rasanya ramai gk yg tukar URL blog skrg..tp xkshlah kn.yg penting,still leh skodeng lg.ngee~

    ReplyDelete
  6. akmar, sama2..sila belanja mekdi.

    ixora, thanks ;)

    anis, bkn sewel..tapi saiko ;l

    razman, tu la pasey.

    penulis, memasing ada sebab tersendiri tu..huhu

    ReplyDelete
  7. mr KE yang paling bertuah sebab dapat k.life ;p

    ReplyDelete