Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Wednesday, October 14, 2009

kes cabut lari!!

kalau ikut schedule, kapal yang gua servis tu belayar Jam 1400 hari ini..
tapi disebabkan oleh satu masalah, postpone ke satu tarikh yang tak pasti lagi..

destinasi kapal selepas ini adalah ke India..

masalah yang gua highlight tu tadi ialah kes cabut lari kapten and crew kapal..
depa ni mungkin takut nak belayar melalui selat melaka tu, takut kena kidnap dengan pirate lagi..
atau mungkin jugak kampeni depa tak bayar gaji depa lagi.haha.
tak tahulah sebab utama mereka bertindak sebegitu..

tapi selagi kapal tu tak blah dari singapore, selagi tu lah gua tak senang hati..
bukan pe, nanti apa2hal CE akan contact aku mintak aku datang ke kapal jika ada apa2 prob..
lepaklah beb..

sekian time kasih.

7 comments:

  1. urm ..
    bkr aja kpl tu .
    abes cte

    ReplyDelete
  2. anis ni ganas btol..
    abg pejol, gila ah sevis kapal..
    ingatkan buat pelantar minyak je..hehe

    ReplyDelete
  3. hOOoooo~~

    sedekah je kapal tu kat pengimport2 PATI.. senang cherita.. xdelah kes tongkang tenggelam bagai2~ ;p

    ReplyDelete
  4. lpk itu sgt membina..hehehe..hbt keje ko bro...

    ReplyDelete
  5. anis, aku yang abes nanti oit..

    kama, kuli2 je kama oi..huhu

    milla, sedekah??kalau juai leh dapat ratus ribu lagi beb.

    jijan, tak hebat mana pon jan ;p

    k.life, macam lucah je kak? hahaha

    jon, aku tanak p india oiiii!! ;p

    ReplyDelete