Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Saturday, October 17, 2009

the making of "da layan lagu ni belum? best kan..."

"dengar nasyid da selalu, nak insaf je tak tahu bile lagi ni..hohoho"

ok aku naik kete member aku aritu...
tetiba kawan aku ni bukak lagu nasyid ni..
aku tak pernah dengar pon sebelum ni..

member aku cakap penyanyi nasyid ni terdiri dari anak2 abuyya..
sape tak kenal abuyya?ala si ketua al-arqam yang dah di ban tu..
aku pun cakap "oh yeke??"
bukan per..aku terkejut gak sebab tak pernah dengar pasal kumpulan ni sebelum2ni.
walhal diorang dah terkenal ke serata dunia..kurang expose kat mesia maybe.
sebab per?tak tahulah..
korangs gugel sendiri k?

lirik lagu ni pun ok...memang sesuai untuk masyarakat kita hari ini..
sebab tu aku cakap lagu ni best..
jom kita insaf secara berjemaah!!!
insyaAllah tuan2 dan puan2 yang mulia...;)

4 comments: