Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Sunday, November 8, 2009

nov 08 2009

ya. aku dah tukar layout.
setelah 8bulan, akhirnya aku berjaya menanam rasa bosan terhadap layout lama.
bukan apa.
aku hanya perlukan pembaharuan.
aku perlukan kegelapan.
welcome to the darkside!
muakakaka..

--------------------------------------------------

dah2 jangan bising!
aku tengah tensen ni.
lempang nak?(trademark org lidi)

--------------------------------------------------

p/s: aku sebenarnya tak suka kalau baca blog tu tulis kasar2(lebih2 lagi kalau dia tu perempuan).
minta maaflah ye.
itu mungkin masalah bagi aku.
bukan masalah bagi korang.
blog korang, lantak korang la nak berak macam mana kan.

OK AKU NAK POTONG KUKU SEKARANG!!

14 comments:

  1. memang kegelapan la.
    sampai rasa cam kena wat unggun api dulu baru lehh baca blog nih.
    hahaha

    ReplyDelete
  2. nak potong kuku sila gunakan pengetip kuku..jgn gunkan berus jamban pulak haha..aku merepek ni ko jgn layan..

    ReplyDelete
  3. salam.aku sopan ni bagi salam.
    oh aku pon slalu ckp lempang nak.
    mungkin aku ngan org lidi itu adik beradik.
    kau tak suke blog perempuan kasar?
    oh blog aku kasar..
    tp xpe..
    realiti dan maya itu berbeza bukan?

    =)

    senyum utk lu bro.

    ReplyDelete
  4. anis, nak buat unggun api kena guna batu atau pusing2 kayu atas kayu.

    azuan, aku guna seterika.

    lumut, hatinya masih yang satu.

    ReplyDelete
  5. tahniah sbb dah tkar layout..

    layout baruku <<==coming soon..

    ReplyDelete
  6. rasa len mcm lak dgn layout baru ni..
    mcm bukan blog abg pejol..hik hik hik..

    takpe2, nnt ktorang akan bese2 kan mata ni nk pandang lama2...

    ;)

    ReplyDelete
  7. darkness?? ko nak jadi jahat mcm aku ker? habis market aku cam ni

    ReplyDelete
  8. alamak!aku dah bercakap kasar....

    ReplyDelete
  9. gila gelap blog ni..takut aii masuk tau...auww.....ketip kuku?tlong ketip kuku pakcik kordi sekali boleh?

    ReplyDelete
  10. hehe..aku tak kasar..aku sensitip..hehe

    ReplyDelete
  11. miahahaa~

    potong..jangan tak potong!!!

    mauahaha~

    ReplyDelete
  12. green, terima kasih! takde hadiah ke?
    cepat2 tukar layout baru!

    kama, abg pejol who?agagaga

    en.fatt, woit.taklah.mana boleh lawan sifu... SIFU!

    penulis, tentulah nak kalau reen yang belasah.agagaga ;)

    k.life, dengan ko aku takde hal lah kak!

    p.kordi, dengan lembu2 pakcik saya ketipkan kukunya.

    jard, taklah jard. ko comel ;p

    solehah, kamu memang perempuan ;)

    zara, woit! lucah ko ni. OF KOS lah aku da potong tau!

    ReplyDelete