Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Monday, November 9, 2009

nov 09 2009 - musim mengawan

daripada 18 geng2 time study aku, tinggal 5 orang je yang belum berkahwin dan beranak pinak.
itu termasuklah aku.
dengan majlis pertunangan si absy sabtu lepas,
hanya tinggal 4org je bujang (dan available lagi ni).
cepat2 stok terhad!

11 comments:

  1. da xsab0 nk mengawan la tu...ha3

    ReplyDelete
  2. abg pejol..
    i rase u kawen next year ah...
    cpt2 bg kad kawen ye?? ;)

    ReplyDelete
  3. lumut, sape lambat tak dapat ;p

    ah.fatt, tak boleh lawan ko ;p

    reen, bagi alamat.nak pos ni.;)

    anis, hohoho ;p

    solehah, hehe sakit ke? ;)

    k.life, untuk anak ko?tua sangat nanti ;p

    sharamli, tengah musim ni;)

    akmar, aminnn n insyaallah..nanti i kirim ye.kirim kat blog je ;p

    ReplyDelete
  4. errr..nk book satu..
    bayar deposit tros kan?
    byr arini esok dpt x?;p

    ReplyDelete
  5. a'a terus dapat.
    boley cuba dulu, tak puas hati boleh pulang ;p

    ReplyDelete