Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Friday, November 13, 2009

nov 12 2009 - entry khas buat budak g****(mia yang ajar ;p) yang sambut bdaynya semalam (1111)

ececeh.
tarikh cantik konon.
tetiba pagi ni aku teringat yang 11th nov ialah bday kau.
aku ingat ko bagi hint nak tunang ke hape.

hampeh ko.
bermadah2 kunun.

a'a memang cantik 1111.

so secara automatiknya aku da menang kan?
pertandingan buat entry sempena bday ko yang ko rancangkan senyap2.

best tak cerita yang aku karang ni?muakaka.

weh jom arr turun kl, ley sambut bday ko dengan pakcik ko si ah fat.
teman la aku jumpa dia.

untuk pengetahuan semua,
budak g.... ni ntahpape sebab suka na bagi komen kat blog aku dari awal dulu hinggalah kini.
tak pernah bosan.
aku saspek dia ada hati kat aku.muakakakaka.

jangan marah cik.
nanti cepat tua.
opsss anda baru je sambutnya. ;p

dahlah.
aku nak pegi keje.
nak berak lagi.
karang lambat pulak.

oh. btw, ni ha link dak gemok(sekali lagi sila salahkan mia) tu..
http://blankataukosong.blogspot.com/

9 comments:

  1. dia ada hati kat ko ke ko yg ada hati kat dia?

    ReplyDelete
  2. weh..hebat ko yeh..sempat buat entry sblm pi keje..

    ReplyDelete
  3. hepi besday to her!!(x knl pun)ngee~

    *hati ade dlm hati kot!*

    ReplyDelete
  4. tak leh blah .
    siap wat n3 .
    tp anis jumpe 1 point penting je kat n3 ni.
    tujuan dia saje nak kutuk anis gemuk kan.cehh.mia je leh pggl anis gemuk sbb die tu tengkorak makmal sains.

    ReplyDelete
  5. HAHAHAHAHAHH!!!

    comel la korang dua nih!!!!
    abg pejol tu suka sakat anis, so anis...sabar je la ye?? hahaa..

    wawa, ko jeles ke abg pejol dgn anis ade scandal???
    HAHAHAHAHHAHA..tergolek aku gelak2 nih...haahha...

    abg pejol, wawa da jeles tuh...hati2 lah ye??? hehe =p

    ReplyDelete
  6. ok2 aku sanggup jd org tgh korang
    haha

    ReplyDelete
  7. k.life, ko ada hati kat aku.muakakaka ;p

    solehah, aku tak sehebat org yang mampu buat entry kat tempat keje ;p

    wawa, wooooowooooowoooo..soklan maut nih. entah.tanyalah kat dia *blushing* muakakaka

    reen, takpe.ley kenal2

    anis, hehehe.jangan marah weh.aku takde idea semalam. ;p

    kama, jangan gelak lelebeh ye. kang aku saman lak.

    en.fatt, kalau ko nak tahu. aku kenal blog ko dari blog anis lah dulu...aku pelik napelah ko asyik pengkomen fes je ..

    sha, belum ;( sembelitlah.

    ReplyDelete