Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Sunday, November 15, 2009

nov 14 2009 - overdose

semalam adalah hari-gadis-melayu aku.
sebabnye aku terperap kat rumah lebih dari 24jam!!!.
gadis melayu la ni pun tak macam tu kannnnnnnnsssss.(gedik doh)

semalam aku overdose tidur.
malam tu dahlah tidur awal.
pagi tu sambung tidu lagi.
petang pas juhur, tido lagi.

aku ingat nak qada' tido.
time weekdays aku selalu tido lewat minggu lepas.
keje punya pasal beb.

member kejut ajak p huha kat low yatt pun aku tak layan.
"takpe korang pergilah. aku nak tidur sampai petang"

nasib baik aku bangun arini.

13 comments:

  1. esok da isnin da..
    2 hari je leh qada' tdo, cukup tak tu???
    arap2 cukup...jatuh sakit lak kang kalo tak cukup rehat =s

    ReplyDelete
  2. amboi siap qada tido!
    puasa qada tak.
    agagaaggaga

    ReplyDelete
  3. kalau cuti dua hr ok ler

    aku biasa cuti sehari... tido pastu sambung keje

    ReplyDelete
  4. apa rahsia kamu dapat tido sampai 24jam? pakcik dah lama tak merasa tido lebih 10jam semenjak beranak pinak nih. huhuhuh

    ReplyDelete
  5. huih..saspen td..alhamdulillah dah bangun..

    ReplyDelete
  6. walawey.... tido.... mmg tak puas2... huhuhuhuh walupun dari kecik kita dah tido... tetap juga tak puas... huhuhuh

    ReplyDelete
  7. akmar, tak cukup. nak tido selama2nya..huuuuu

    serojajingga, tak qada. siyes. sebab tak tinggal pun ;pp

    en.fatt, kuak demo kijo bear ;p

    miera, aku dah ketagih weh ;p

    anis, sape cakap best?mana ada best. aku tak suka tido.wakakaka ;p

    k.life, lebih baik tidur dari p men judi.ahahaha ;p

    kulna, hampir2 nak lupa dah tu ;p

    johnJ, mana sampai 24 jam pakcik ;p
    pakcik beranak pinak?? huiyooo ;00

    solehah, alhamdulillah ;)

    google, sampai ke mati tak puas2 bro ;p

    ReplyDelete
  8. gila ah sedap tol tido...hehehe...hari ujan gini mmg best waks!

    ReplyDelete
  9. lagi2 kalau ada 'teman tidur' kan?kan?kan?

    ReplyDelete