Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Tuesday, November 17, 2009

nov 16 2009 - bukan entry gadis2

jam telah menunjukkan pukul 2pagi.
saya belum boleh tidur.
saya mengambil keputusan untuk buat satu entri yang bertajuk blablabla.

--------------------------------------------------

kat dalam kete tadi punyalah rabak mata ni.
bila da landingggg baeekkkkkkkkkk kat hotel,
segar bugar pulak dia kan.

"dude, da sampai tol skudai ni. aku nak keluar ke mana"
"KAU TERUS LAGI. PASNI KAU JANGAN SPEED, NANTI KANTOI MACAM AKU DULU KANG"
*perhatian!!! kalau korang drive kat hiway plus. antara tol skudai n tol kempas, jangan speed sebab ada speed trap.hahaha.KTUKKK!aku siyes ni.yang kau ketawa apahal?*

terkenang...

"ALAMAK ENCIK. SAYA TAK PERASAN PULAK SAYA DAH BAWAK LAJU."
"laju awak bawak. 125. kalau ikutkan memang dah kena saman ni. lebih2 lagi time ops sikap ni kan"

"125? SIKIT JE TERLEBIH TU ENCIK"
(aku ingat dia tangkap masa aku bawak satu empat tadi. agagaga)
"SAYA MINTA MAAF BANYAK2 YE ENCIK. SAYA TAK PERASAN"
(sambel buat muka seinosen mungkin)
"susah saya nak lepaskan ni. sebab ni time ops sikap. ops sikap ni...blablablablablablabi"

"ABES MACAM MANA NI ENCIK. KENA SAMAN KE?"
(bangang gile soalan gua)
"awak nak macam mana?setel sini boleh?"

"SETEL SINI???EH TAK BOLEH MACAM TU ENCIK"
(aku meraba2 kat dashboard kete kalau ada songkok haji ke kat situ. dan2 takde pulak time tuh. - ok part ni aku tipu je. tapi ayat tu betul. mende la polis zaman sekarang. nak 'setel sini' je tahunya. tapi tak semua gitu kan)
"awak ni keje petronas ke?"
(apa kaitan soklan dia ni. tapi aku layankan je)
"EH TAK ENCIK. SAYA KEJE *kampeni kecik je*"

bersambung....(tipu. sebenarnya aku nak pergi berak.)

8 comments:

  1. kalo polis pompuan...ko settle situ jgk kan??hehehe

    ReplyDelete
  2. adeh..aku x suka rasuah..buat report polis saja..

    ReplyDelete
  3. aku hari tu roadtax mati, nak saman 300, tp settle bg dia 50 sajok. camno tu?

    ReplyDelete
  4. hahaha~

    keji siot Kak Life~

    kih3~


    aku nak setel balai~

    ReplyDelete
  5. k.life, macam mana nak setelkan polis perempuan tu? aku tak reti doh ;p

    solehah, kena report sprm koot ;)

    tinie, ko bagi duit raya ke?

    aminah, kompem dia nak pow nanti ;p
    orang petronas kan gaji besau ;)

    c.zara, k.life memang keji pun.hahaha.
    takyah p balai. mentak je saman terus. 300 ;)

    ReplyDelete
  6. ala..
    kata je la sebna nya dah hulur duit kat pak cik polis tuh.
    wat2 inesen plak

    ReplyDelete
  7. agak dapat pahala tak kalau sedekah kat dia nis?

    ReplyDelete