Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Friday, November 20, 2009

nov 20 2009 - hepi hour? cam tak hepi je ;(

ni entri sempena waktu maghrib kat umah membe lama kat lumut.
tadi aku ada satu meeting dengan client kat sini.

ingat lepas keje nak jumpa si dia.
(bukan nak jumpa, tapi memang dah plan okay)
nak p minum ABC kat tepi laut kat lumut tu sambil disulami bayu2 lembut.

tup tup....









tup tup....





tup tup....

si dia boleh plak cakap nak hantar kawan opis dia balik.
masalahnya kawan opis dia tu 2 orang lelaki okay.

aduhai..

aku rasa macam nak balik kl malam ni jugak...
and macam malas dah nak jumpa.

ok tak?

p/s: terus cancel nak tengok 2012 malam nie ;(

9 comments:

  1. hmmm...no komenlah dude..ngee~
    tlg antar je,mean nothing tu...

    ReplyDelete
  2. aah abg pejol ,btol kate orang atas tu..
    dia hantar je..jgn pk pape..
    lagi pon, pk balik...abg pejol yg jumpa family dia kan?
    bukan 2 mamat tu...ye tak??

    abg pejol, ari len leh tgk 2012..
    jangan ah sedih2...pelik je tgk abg pejol senget jadi benget =s

    ReplyDelete
  3. hahaa..
    ada bau la..
    bau org tgh jeles .

    hantar je kot.
    chill la.
    mls nak jumpa tu kan blh bikin akak tu emo lak. nnt sndr ssh nak kena pujuk.

    ReplyDelete
  4. pikir positif dude..dia menolong orang, kita patut rasa bangga sbb dia sangat la baik k..aku pernah jugak rasa jeles bab tunang aku anto ppuan lain blk la hape..tp bila aku di paras normal, aku rasa tindakan dia tlg org tu baik bangat..

    ReplyDelete
  5. keke
    memang ko jeles

    tp kalau aku pun jeles gak

    ReplyDelete
  6. dua org kan?? bkn sorang... ekeke...
    tp klu da plan tu mmg hangen la jugak...


    ~best ABC kt lumut... tp klu kene ada org karoke kt ctu..ma pocah tlinga..hehe

    ReplyDelete
  7. merajuklah tu
    lek la
    bende kecik je nih

    ReplyDelete
  8. hahahaha!ntah2 ada somethin' antara mereka...hahaha! ---> aku saja je

    rileks la bro!!!ko jgn emo2 arr

    ReplyDelete