Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Saturday, November 21, 2009

nov 21 2009 - entry ikhlas dari seorang pemalas

pemalas ke?
bukanlah.
cuma takde mood je.

bukan.

sebenarnye akhir2 ini mood aku tak stabil sikit.
thats why la aku tak dapat reply komen korang semua.

karang bile aku reply time aku takde mood macamni, ada ayat2 'tak best' yang keluar pulak kan.
so nantilah tunggu minda aku clear, baru aku reply k....

p/s: ye aku moody. tapi aku tak period okayyy <---provoke ke ayat ni? mahap2..hahaha

10 comments:

  1. moody ?
    ok2..
    silalah ber moody moody an ..
    sekian

    ReplyDelete
  2. ko period ke???ada pad?aku ada byk ni..mau pinjam?hehehe...

    ReplyDelete
  3. cool lah dude..
    no wonder lah,xde reply komen..moody n3 mgkin!!hik3

    ReplyDelete
  4. hehe..kat atas plg lettest tgh happy2..

    ReplyDelete
  5. hehe cumel je entri pemalas dia, ;))

    ReplyDelete
  6. miera, memang pon ;p

    green, thanks ;)

    anis, ko pernah dengar port moody tak?

    k.life, aku nak yang takde wing eh?kakaka

    akmar, thanks dear ;)

    en.fatt, eh mana ada jeles? hahaha.dalam hati sape yang tahu kan.

    penulis, da kul da reen ;)

    solehah, iye betul ;)

    nurul, secumel tuannye ;p

    ReplyDelete