Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Monday, December 28, 2009

dec 28 - update

tadi aku ingat nak update pasal satu artikel aku baca kat paper arini.
tapi dah lupa plak.lupakan terus.

1. eh sekarang macam musim eksiden dahsyat2 pulak.
ah 2 minggu lagi senyap lah tu.
tapi risau pulak adik aku naik bas jauh2.
doakan je la untuk mereka semua ye.

2. tak heranlah budak2 la ni curik motor, jual sparepart.
kot2 bapak depa yang curik n juai spare part jet fighter tu.

hmm dalam dunia la ni rasuah ada di mana2..
dah macam kebiasaan pulak..

apa nak jadi..........





Friday, December 25, 2009

dec 25 2009 - keris-emas. dan mereka meraikannya dengan perasaan bangga.

malam tadi nak antar kawan ke pudu.

lalu la area bukit bintang tu.

depa (melayu,cina,india satumalaysia) dok pakat2 jadi santa.

pakai topi santa.
pakai baju kaler merah.
pakai skirt suku peha kaler merah (opsssss).
pakai macam-macam-style-org-kl-yang-ntahpape-tapi-ingin-menunjukkan-mereka-tu-dengan-bangga-gile-sambut-keris-emas.

di hujung jalan ternampak secouple minah n mat salleh
(how to spell salleh ha?single or dabel L?)gua pun nak jadi mat saleh oi.

selambe je diorang pakai short n tiset bodo2.

Wednesday, December 23, 2009

dec 23 2009 - yeayyyy dah takde pelawat ke blog kosong ini

rutin sekarang dah berubah.

tido awal.
bangun awal.
pegi keje awal.

kipas ke?

tahun depan boleh naik pangkat!

yeayyyy dah takde pelawat ke blog kosong ini

rutin sekarang dah berubah.

tido awal.
bangun awal.
pegi keje awal.

kipas ke?

tahun depan boleh naik pangkat!

Wednesday, December 16, 2009

tanak main blog. nak layan fesbuk je skrg..wakakaka

jom arr men game ikan tu.
best beb.
release tension.
hahaha

p/s: jangan lupa add aku jadi neyber angpa.

Sunday, December 13, 2009

volunteer

sape boleh tolong aku apdet blog ni selalu.
busy banget deh ;(

volunteer

sape boleh tolong aku apdet blog ni selalu.
busy banget deh ;(

Tuesday, December 1, 2009

dec 01 2009 - "kalau nak jalan2 kat kl ni tak boleh bawak bini. bawak gf takpe. itupun gf yang sejam or dua jam je.."

sekali pandang nampak macam awek kat kl ni semua cun2 belaka.
dua kali pandang..
"ah takdelah cun sangat. bergaya je lebih."

trendy.
itu kot keyword dia.
tak kira la kau cun ke tak.

yang penting kau bergaya.
yang penting kau kelihatan menarik.
yang penting kau boleh membuatkan lelaki menoleh melihat kau kali kedua.

aku culture shock.
muahaha.
dulu kat lumut, boleh dikatakan semua gadis2nya ala kekampungan gitu.
takdelah nak bergaya sakan macam awexs2 kl ni.

aku ulang.
GADIS lumut.
AWEXS kl.
lain tu maksudnya.

kau faham?

"bos, nape tak boleh jalan dengan bini kat kl ni?"
"haha. kau nak berbirat kena cubit, buatlah"

blurr.

p/s: jalan dengan binilah syok. boleh pegang2 tangan. n peluk2 lagi. ui bestnye jalan dengan bini.
tak sabar nak kawen.
muakaka.