Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Tuesday, December 1, 2009

dec 01 2009 - "kalau nak jalan2 kat kl ni tak boleh bawak bini. bawak gf takpe. itupun gf yang sejam or dua jam je.."

sekali pandang nampak macam awek kat kl ni semua cun2 belaka.
dua kali pandang..
"ah takdelah cun sangat. bergaya je lebih."

trendy.
itu kot keyword dia.
tak kira la kau cun ke tak.

yang penting kau bergaya.
yang penting kau kelihatan menarik.
yang penting kau boleh membuatkan lelaki menoleh melihat kau kali kedua.

aku culture shock.
muahaha.
dulu kat lumut, boleh dikatakan semua gadis2nya ala kekampungan gitu.
takdelah nak bergaya sakan macam awexs2 kl ni.

aku ulang.
GADIS lumut.
AWEXS kl.
lain tu maksudnya.

kau faham?

"bos, nape tak boleh jalan dengan bini kat kl ni?"
"haha. kau nak berbirat kena cubit, buatlah"

blurr.

p/s: jalan dengan binilah syok. boleh pegang2 tangan. n peluk2 lagi. ui bestnye jalan dengan bini.
tak sabar nak kawen.
muakaka.

11 comments:

  1. gadis ngan awek ade maksud yang berbeza ... ooo..

    rasa nya , gadis tu lg manis dr awexs.

    ending tu menampakkan encik perlu berkawen cpt .hahaa

    ReplyDelete
  2. gadis tu maksudnye dia ada sifat2 yang baik..
    awek tu kontra la...yeke abg pejol? =s

    aah, best kalo dpt jalan2 dgn husband sendiri..
    memang tak kisah ape sbb memang tak haram pegang peluk die..hehe..

    abg pejol ni, makin hari makin tinggi aura nk kawen dia ah =p

    ReplyDelete
  3. knp mesti nk bwak awek sejam dua???

    ReplyDelete
  4. phm2...ngee~

    p/s:haaa..cpt2lah kawen dude!!hik3

    ReplyDelete
  5. gadis lumut.
    lumut gadis.

    erk...

    ReplyDelete
  6. anis, nak kawen esok boleh tak?

    akmar, sebab halal tu yang tanak buat.muakakaka. yela2 sok gak aku kawen.

    aminah, maksud dia tu 'call girl' la..;)

    penulis, aik. ni semua pakat soh aku kawen nape ni. nk seponser ke. gyahahha.

    lord, ko baca buku? siyes weh?

    lumut, lumut kan gadis yang baik kan ;)

    ReplyDelete
  7. gadis boleh jadi bini, aweks boleh jadi gf.. :P

    ReplyDelete