Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Wednesday, December 23, 2009

dec 23 2009 - yeayyyy dah takde pelawat ke blog kosong ini

rutin sekarang dah berubah.

tido awal.
bangun awal.
pegi keje awal.

kipas ke?

tahun depan boleh naik pangkat!

14 comments:

  1. Biasalah hujung tahun banyak org suka kipas.

    ReplyDelete
  2. kaki kipas rupa nya .
    tuan2 dan puan , beli lah kipas byk2 utk masa dpn anda .
    hehee

    ReplyDelete
  3. ina,
    kipas susah nak mati
    hohoho

    ReplyDelete
  4. anis,
    la ni depa dok pakai aircond dah

    ReplyDelete
  5. macam bunyi nada merajuk ja ni..hehe

    ReplyDelete
  6. eh..terkomen kat entry yg salah..malu lak..

    ReplyDelete
  7. congrate klu btl2 dpt naik pangkat..:)

    ReplyDelete
  8. ada entri entri baru , baru masuk. huha. ;D

    ReplyDelete
  9. solehah, takpe.selambe je.

    k.life, boleh ke kipaskan untuk org lain..haha

    monica, takdenye lahai.

    nurul, nak kuar pun takpe buk.

    ReplyDelete