Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Friday, December 25, 2009

dec 25 2009 - keris-emas. dan mereka meraikannya dengan perasaan bangga.

malam tadi nak antar kawan ke pudu.

lalu la area bukit bintang tu.

depa (melayu,cina,india satumalaysia) dok pakat2 jadi santa.

pakai topi santa.
pakai baju kaler merah.
pakai skirt suku peha kaler merah (opsssss).
pakai macam-macam-style-org-kl-yang-ntahpape-tapi-ingin-menunjukkan-mereka-tu-dengan-bangga-gile-sambut-keris-emas.

di hujung jalan ternampak secouple minah n mat salleh
(how to spell salleh ha?single or dabel L?)gua pun nak jadi mat saleh oi.

selambe je diorang pakai short n tiset bodo2.

15 comments:

  1. ouh..1malaysia la sgt.concept-yg-tah-pape

    ReplyDelete
  2. org kiter je y melebih-lebih

    sigh*

    ReplyDelete
  3. sha, usha peha la..aduhaiiii.hehe

    alie, melayu boleh. eh silap. malaysia boleh!

    ReplyDelete
  4. haha..
    bro, lu ada mana?kl ka?
    jumpe jom.kekeke

    ReplyDelete
  5. anis pon jumpa ramai santa smlm .
    tp srg pon x bg hadiah ..

    ReplyDelete
  6. hepy sangat lah tu
    sambut keris emas

    ReplyDelete
  7. shazika, ntahpape nak hepi mcm tu kan.

    solehah, sangat tak bermakna.huh

    ReplyDelete
  8. rowena, oyeah!huhu

    k.life, mungkin. wahaha

    ReplyDelete