Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Monday, December 28, 2009

dec 28 - update

tadi aku ingat nak update pasal satu artikel aku baca kat paper arini.
tapi dah lupa plak.lupakan terus.

1. eh sekarang macam musim eksiden dahsyat2 pulak.
ah 2 minggu lagi senyap lah tu.
tapi risau pulak adik aku naik bas jauh2.
doakan je la untuk mereka semua ye.

2. tak heranlah budak2 la ni curik motor, jual sparepart.
kot2 bapak depa yang curik n juai spare part jet fighter tu.

hmm dalam dunia la ni rasuah ada di mana2..
dah macam kebiasaan pulak..

apa nak jadi..........





15 comments:

  1. apa nak jadi...apa nak jadi...sampai skrg tak kawin2 lagi..hehehe

    ReplyDelete
  2. kalau ikut belakang pun leh kena ludah ke?

    ReplyDelete
  3. semoga selamat perjalanan bas2 seantero dunia..

    -singgah-

    ReplyDelete
  4. jadi cam mana lagi .
    cam tu la jadi nya ..

    ReplyDelete
  5. ateeka, menda babe?tak paham.

    lck, amin n thanks

    anis, cam tu camna?hahaha

    ReplyDelete
  6. Salam...

    Ye la... hari2 dok kuar briter pasal eksiden. Dahsyat2 plak tuh.. anyway.. insyaallah adik selamat...

    ReplyDelete
  7. balik msia aritu,takut dgr eksiden2 yg terjadi.yg 3jam jadi suami isteri tu yg paling menikam kalbu.heran jugak aku,kt sini,siap gajah,lembu,trektar atas jalan,xde eksiden cam kt msia..donia..donia...makin maju..makin ke belakang pulak...

    p/s:smoga adik dan pengguna2 jalanraya di malaysia selamat semuanya...

    ReplyDelete
  8. kawan kte kalau naik bas, dia suka dok area depan2. pastu kejap2 buat2 bising. biar drebar bas tak ngantok. coz dia selalu travel mlm. hoho~

    ReplyDelete
  9. anis, aku nak pindah ke galle jugak mcm ni.huh!

    capiqa, apa kaedah kebisingan yang dilancarkan itu?

    ReplyDelete
  10. esok ku akan naik bas dari kl ke kedah..doakan aku selamat..

    ReplyDelete
  11. semoga selamat sampai solehah.

    ReplyDelete
  12. wahh lain la blog ko skrg dude...lame aku xsinggah sni hehe...

    ape2 pun selamat tahun baru 2010...smoga lbih success dlm hidup k :)

    ReplyDelete
  13. tahun baru, blog baru la sha ;p

    ReplyDelete