Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Saturday, January 9, 2010

jan 09,2010 - study2!!!

nak beli tayar rege rm215 aku wat research selama sebulan.

so kalau nak beli rumah rege rmXXX,000.00 mungkin aku kena study selama setengah tahun.

p/s: sape2 yang byk duit tu, investla duit korang dengan membeli rumah->sewakan/jual->beli rumah lain...

4 comments:

  1. dlm temp0h wt research tu dan kt 0rg lain dulu umah tu..

    ReplyDelete
  2. takpe....jgn risau..byk lagi

    ReplyDelete
  3. kalo tak sewakan rumah tu...bagi free kat aku pon okeh..haha

    ReplyDelete
  4. k.life, aku nak bagi free umah n siap dapat duit sekali..lomayan tak?

    ReplyDelete