Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Tuesday, February 23, 2010

avillion admiral cove, port dickson




gua tengah menghadiri kem motivasi satu department kat resort ni.

best gile ah.

kalau jadi port hanimun pon cara gak nih!!

bilik besar. cantik lagi. aircond sejuk. interior mantopp. (tapi tak best wifi takde. ni pun apdet blog pakai berukmakyeh)

tapi slack lak pemandangan bilik dia tak betul2 facing to the sea. ;( nampak sipi2 je..
lagi malang kalau dapat bilik yang menghadap blok bertentangan. nak tengok apa? orang beromen? cet!!

bajet untuk satu malam adalah rm180 to rm250 je..alah suruh la boss korang sponsor hanimun korang nanti..mesti mari!!haha

tengok ah pic aku cilok kat gugel ni.
cantik woooooooo.

memang best kat sini...ada marina untuk kapal2..jangan terjun lak kat situ..dalam woooooo...adala sampai 30-40 kaki.


marina... port untuk kapal2 mewah korang..rm1k sebulan sewa letak kapal kat sini..ada beran?


tu banglo 3 biji betul2 kat tepi laut...macam palm kat dubai tu...kalau mampu bolehlah sambar sebijik nanti...

avillion admiral cove, port dickson

tengah hadiri kem motivasi satu department kat resort ni.

best gile ah.

kalau jadi port hanimun pon cara gak nih!!

3 hari course. ingat khamis nak ambik cuti, jadi full seminggu takyah masuk opis. hell yeah!!!


Sunday, February 21, 2010

macam hell pergi offshore


kalau tak kuat memang boleh gila aku rasa.

sepuluh hari aku pergi ke laut. 6th to 16th Feb 2010.

tak nampak darat. tengok keliling laut je manjang.

tak nampak awan langsung. kat laut takde awan.

nampak ikan besar2. tapi geram tak boleh memancing.

nampak gunung kinabalu sewaktu matahari nak terbit. sumpah cantik gila. subhanallah. malang tak dapat nak snap.

tapi siyes badan penat gile ah.

kena bangun pukul 5. keje start pukul 6 pagi. sampai ke 6 ptg.

malam2 baru leh relax. layan karok reramai.

arghhh. penat tak ilang lagi nieeeeeeeeee.

btw, ni lah rupa offshore yang sempat gua cilok:






Saturday, February 20, 2010

oh hepi day!!! ye yeah!!


ho ho ho
thanks kat cik kama tolong update untuk aku..hehe.
last entry da dekat sebulan yang lepas..
banyak perkara dah berlaku kat aku..
bz dong..

1) aku dah tukar status. now im engaged and NOT available anymore.
para gadis, jangan nangis yek ;p
alhamdulillah majlis tu selamat dilangsungkan pada 24-Jan-2010 yang lepas sempena birthday beliau ;)
ni aku attach pics yang tak berapa hot sangat cam cik kama cakap kan tu ;p















;)