Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Tuesday, February 23, 2010

avillion admiral cove, port dickson




gua tengah menghadiri kem motivasi satu department kat resort ni.

best gile ah.

kalau jadi port hanimun pon cara gak nih!!

bilik besar. cantik lagi. aircond sejuk. interior mantopp. (tapi tak best wifi takde. ni pun apdet blog pakai berukmakyeh)

tapi slack lak pemandangan bilik dia tak betul2 facing to the sea. ;( nampak sipi2 je..
lagi malang kalau dapat bilik yang menghadap blok bertentangan. nak tengok apa? orang beromen? cet!!

bajet untuk satu malam adalah rm180 to rm250 je..alah suruh la boss korang sponsor hanimun korang nanti..mesti mari!!haha

tengok ah pic aku cilok kat gugel ni.
cantik woooooooo.

memang best kat sini...ada marina untuk kapal2..jangan terjun lak kat situ..dalam woooooo...adala sampai 30-40 kaki.


marina... port untuk kapal2 mewah korang..rm1k sebulan sewa letak kapal kat sini..ada beran?


tu banglo 3 biji betul2 kat tepi laut...macam palm kat dubai tu...kalau mampu bolehlah sambar sebijik nanti...

9 comments:

  1. pergh!!nnt ko leh la suruh bos ko sponsor

    ReplyDelete
  2. nk banglo yg kiri sekali tu eh..

    ReplyDelete
  3. cm ne leh lupa nak komen nih ..
    ni kira dah komen la kan ..
    hahaa

    honeymoon kat situ nk wat pe je ?

    ReplyDelete
  4. nurul pernah pergi sini dulu..
    tp tak ada la cantik mcm skrg ni.
    sungguh tidak adil!
    hahaha. :p

    ReplyDelete
  5. luffy: memang nak ngabiskan duit kampeni pon.haha
    life:tak boleh!
    hope:sebelah kiri je?baru nak bagi semua kat u ;p
    anis:kalau hanimun sure nak buat anak punya.haha.jujurnye aku
    azuan:memang best
    nurul:boleh pegi lagi ;)

    ReplyDelete
  6. mcm best je..akak baru lepas booking sbb tgk depa ada buat promo 3D2N bermula dari rm125++

    harap2 best gile lah!

    ReplyDelete
  7. serius hah?
    murah giler tu kak..
    memang best punya. kompem!

    ReplyDelete