Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Saturday, February 20, 2010

oh hepi day!!! ye yeah!!


ho ho ho
thanks kat cik kama tolong update untuk aku..hehe.
last entry da dekat sebulan yang lepas..
banyak perkara dah berlaku kat aku..
bz dong..

1) aku dah tukar status. now im engaged and NOT available anymore.
para gadis, jangan nangis yek ;p
alhamdulillah majlis tu selamat dilangsungkan pada 24-Jan-2010 yang lepas sempena birthday beliau ;)
ni aku attach pics yang tak berapa hot sangat cam cik kama cakap kan tu ;p















;)


12 comments:

  1. wahahaha...dia da update da blog die akhirnyeee!!

    :D
    :D

    abg pejol, da tukar status SUAMI jgn tak bgtau lak..
    nak kene sekeh ke? haha :P

    abg pejol, tahniah sekali lagi!

    ReplyDelete
  2. Tahniah2!!!!
    eheee Manis & ayu Cik Puan Pejol!!!
    ahaaaahaaa!!!!

    tahniah lg sekali!!! T kahwen jgn Lupa jemput :p

    ReplyDelete
  3. tahniahh ...

    sgt2 cantik .
    anis ngan kama dah abes ber gosip dah sal akak tu . hahhaa

    ReplyDelete
  4. heee..c0ngret...patut la da seb0k carik umah..

    cantik~~~
    :)

    ReplyDelete
  5. xleh blah anis...

    perlu ke bgtau abg pejol yg kte bergosip psl die dgn tunang die?
    hahaha :P

    ReplyDelete
  6. apala yang korang gosipkan ni ye..

    btw, dia bukan GKC ye ;)

    ReplyDelete
  7. wah..tahniah..en dude tersenyum gembira dlm gambar tu.

    ReplyDelete
  8. hehee
    anis tau die bkn gkc .
    apa guna gosip kan ..
    klo bkn tuk tau maklumat

    ReplyDelete
  9. many thanks to all kengkawan semua:
    ateeka amer, kama, syeeda, anis, maksu n solehah

    ;)

    ReplyDelete