Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Tuesday, March 2, 2010

mendapat hidayah menulis entri selepas membaca blog si luffy

weekend lepas gua pergi pulau pangkor...
destinasi lebih tepat ialah di teluk nipah (tempat feveret untuk orang mandi dan bersukan air)

tapi malang sekali.
malang sekali sebab area situ tengah direnovate secara besar-besaran.
abis semua gerai makan yang lama2 diruntuhkan.
hatta tempat nak berak pun dah dipindah.

tempat berak sementara didirikan.
tapi gua tak selera langsung nak berak kat situ.
last2 gua balik p berak kat jeti je.

err err moral of the entry adalah
'tempat paling best kat pulau pangkor tengah direnovate sekarang'...
dijangka siap pada bulan 11 nanti..

tu je gua nak sound ;)


8 comments:

  1. n3 ni mmg semata2 sal berak .

    mesti waktu type n3 ni ,incik duk thn diri sr jumpa miss tan .hahaa

    teluk nipah ?
    mcm pernah ku dgr .

    ReplyDelete
  2. cis..entri pesen apa ni....sy tengah makan ni..ha3

    ReplyDelete
  3. tak ada kaitan dengan entri aku pon
    cis

    ReplyDelete
  4. anis: miss tan yang rindu kat aku. aku tak rindu kat dia pun..
    maksu:entri sal berak aku rasa.hehe
    luffy:tu yang korang kata nak gathering kat pangkor tu.jadi ke?

    ReplyDelete
  5. aku pon rasa cam tu..takde kaitan dgn entry luffy pon

    ReplyDelete
  6. owh..memang jernih di situ. ada stu lg pantai kat pasir bogak, pegila situ lenkali.

    ReplyDelete
  7. chalet jauh.
    tepi jalan, nak bugil segan.

    ReplyDelete