Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Tuesday, April 20, 2010

2010 ialah tahun membiak!


baru je baca status k.life kat pesbuk.
dapat baby dah dia.
tahniah wei! update blog cepat!
patutlah sunyi je blog dia skrg...
13 april baby dia lahir...BOY

baby bulat 17 april..BOY
baby member aku lagi sorang si fuad lahir 29 march. BOY
semalam (19 april), bakal abg ipar aku dapat anak sulung... BOY

wahhhhhh semua baby-baby boy yang comel mahu keluar di bulan april!

anda tahu mengapa???

mungkin sebab diorang nak tiru idola diorang yang lahir pada 25 APRIL...

ha.
ada 5 hari lagi.
lu all jangan nak lari.
p beli hadiah cepat n pos kat gua!

sempena beday gua yang nak mendatang, gua ingat nak buat satu kontes la.
saje2 nak syok sendiri..wakaka.
hadiahnye ni:

fridge magnet khas gua rembat kat texas.

kontesnye nanti. lu tunggu gua istiharkan.

16 comments:

  1. besdey ko ker? alolololo
    nak aku manjakan? haha

    ReplyDelete
  2. cis.
    jatuh saham gua oii.

    para gadis,
    jangan risau ye.
    gua strait orangnye ;)

    ReplyDelete
  3. woohooo. nak magnet. nak letak kat peti ice!

    ReplyDelete
  4. idola ??
    nasib baik la diorang baby n x tau nak ckp , klo diorg leh ckp , mesti diorg jerit2 ckp NEHI !!!

    ReplyDelete
  5. yob,
    kena masuk kontes nanti.
    senang je.

    anis,
    kalau diorang leh ckp, mesti diorang tny..
    "apa rahsia kebabyfacean encik dude?"

    ReplyDelete
  6. bab c0ntest2 ni yg mls ni..
    b0leh x sy nak adiah je..tp xnak j0in..lalala

    ReplyDelete
  7. maksu,
    gua faham. lu jangan risau.
    gua pun tak suka nak suruh2 orang wat entri ke hape.
    kontes gua senang, just teka nombor je.
    weh, mana blog lu?
    ym lu apa eh?
    add gua: aku1f@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. maksu,
    lu refer entri ni.

    http://encikdude.blogspot.com/2010/03/live-in-usa.html

    lu tak join pun?

    ReplyDelete
  9. wah2. besday dh nak tiba ya. hehe. semakin tua la nampaknya bro. hauhau.. update cepat2, boleh la nurul join masuk contest sekali! =p

    ReplyDelete
  10. nurul,
    tua??? cis.automatically ko dah disqualified..hahaa

    ReplyDelete
  11. ahaha, bro ni. bagila adiah best sikit. magnet tu macam budak2 je. haha

    ReplyDelete
  12. ahaha...ok la tu.
    sesuai la. ko kan budak2 lagi ;p

    ReplyDelete
  13. haha.idola la sangat kan..
    pepun orang2 yang lahir april mmg terbaiikk kan bro..
    haha~

    ReplyDelete
  14. huhu.
    ko pun gadis april...
    aku adore sama gadis april gitu sebab susah nak jumpa kot...

    dulu konon2 nak cari awek sama tarikh lahir, tapi hampeh segan nak tegur..wakaka

    ReplyDelete
  15. 25 april tu besday kawan baik aku jugak..the tarikh tu tarikh aku btunang..isk3..

    ReplyDelete
  16. ooo reallyyy????
    nampaknya memang rezeki kau kena bagi hadiah besar2 kat aku sebab ko dah tunang tarikh tu.

    ReplyDelete