Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Thursday, April 22, 2010

mcm mane nak pujuk pompuan yang merajuk?

serius aku fail bab ni....

selepas perselisihan kecil...

abg: "ayg sayang abg tak...?"
ayg: "tak.."
abg: "eh, nape tak ni ayg?"
ayg: "sebab taklah"
abg; "ermm ok. ayg pegi tidolah"

ada jual tak buku bertajuk PANDUAN MEMUJUK WANITA YANG MERAJUK....?
nak beli 18.

13 comments:

  1. itu kena belajar melalui pengalaman hidup lah. haha.

    ReplyDelete
  2. dah study, tapi asyik fail.
    nak kena repeat sampai berapa sem?????

    ReplyDelete
  3. esok bangun tido ok la tu
    percayalah

    ReplyDelete
  4. esok,
    jumpe dy bg eskm n say sory..
    insyaALLAH mnjdi..
    ;)

    ReplyDelete
  5. laila,
    da ok dah ;)

    purple butterfly,
    suke eskem la tu.
    tapi pompuan memang suke eskem ek..;p

    ReplyDelete
  6. hahahaaa
    anis rasa kan ,
    soklan tu ssh gle nak jwb kot .
    sbb pmpn ni , angin die kdg2 taufan , kdg2 ribut ,sume kn gune cara yg berbeza utk handle .

    ReplyDelete
  7. ahahahha..cumel gila dialog tersebut :P

    bro bg bunga laa..auww romantik gitu.

    ReplyDelete
  8. tak habis berguru ke sebelum kawin? hehehe

    ReplyDelete
  9. pantang btl bila merajuk org suruh pi tido..haha..rasa nak balas dendam..hehe..

    ReplyDelete
  10. pmpn merajuk..

    bia j die sejuk sndri..

    pndai sgt na merajuk..

    ahahaha


    ~ops m bf plz dont do this ;p

    ReplyDelete
  11. anis,
    mintak2 janganla sampai tsunami yek..

    nurul,
    wow?bunga?
    romantik gile la!

    YB,
    alamak yb. kene berguru dengan YB ni..hehe

    solehah,
    alaa janganla balas dendam..cian kat lelaki tau.

    macy,
    besynyer kalau korang boleh sejuk sendiri kan...;)

    ReplyDelete
  12. bro bab2 memujuk nie fail gak..tp nk memujuk kne tengok orgnye jugak..

    if tahu cam mana gayanye..senang je nk pujuk... cam bro boleh je nk mujuk si dia tue.. cuma si dia xreti nk pujuk bro..

    riso gak die pujuk siap sain surat bg poligami he..23x

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  13. wow! untung gile bro kalau wife pujuk macam tu ye ;p

    ReplyDelete