Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Thursday, April 29, 2010

peraduan dimana blog SHARAMLI?

sape tahu kat mana sila bagi tahu kat aku boleh tak?

blog dia tak best pun, tapi aku nak gak kutuk2 ckit kat blog dia.

hadiah takde!!
ckit-ckit nak hadiah.
ckit-ckit nak hadiah!

rasuah tu tahu tak..

jom kita benci rasuah ;)

10 comments:

  1. dah tutup ler bro
    ko tanya dia kat FB... ada jer dia kat sana


    Latest Entri:
    KANTOI AKU MEMINATI SESEORANG

    ReplyDelete
  2. tak tutup kot. tp This blog is open to invited readers only. huh.

    ReplyDelete
  3. tak tutup kot. tp This blog is open to invited readers only. huh.

    ReplyDelete
  4. ah! xda hadiah! x mau a
    haha :p

    btw, sapa Sharamli tu?

    ReplyDelete
  5. Jom join blog saye
    Blog awak bez
    http://terataimewangi.blogspot.com
    salam perkenalan

    ReplyDelete
  6. blog nih dah blacklist anda la nih. :p

    ReplyDelete
  7. kapten,
    apa FB dia beb.
    nak add la..hehe tegegeh lak ai.

    anis,
    errr. tak faham ;(
    'tak macam kutuk'?
    panjangkan sikit ayat tu.

    otak ketat,
    a'a macam tu lah dia tulis.

    otak ketat 2,
    refer reply kat atas.sama je.

    cikgadis,
    oh ko tak kenal ek?
    takpe. dia memang tak femes pun.
    haha. marah dia kalau tahu aku kutuk ni.

    farra rizal,
    thanks..
    salam kenal juga ;)
    tapi blog saya tak best sebenarnye tau.

    noorafzan,
    takpe.
    takyah la kenal.hehe
    da takde pun blog dia ;(

    aidi,
    tu la cdey dah kena blacklist ;(

    nurul,
    er apa?
    gua tak wat pape pun tau. huhu

    ReplyDelete