Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Wednesday, April 21, 2010

sape ada bisnes design or ambik tempahan kad kahwin??


ye betul.
kad kahwin aku tak ditempah lagi...

demi masa, aku memang tak sempat.

so sesapa yang ada bisnes ni aku ingat nak tempah kat korangla.
bukan pe.
kalau tempah kat kedai mahunye sebulan lebih baru siap.
kalau tempah kat korang mungkin boleh cepat sikit kan?
plus ada diskaun lagi..hehe

n satu lagi masalah aku, aku tak reti nak pilih mana satu design yang aku berkenan.
semua cantik2 lah..hahaha

so aku nak tanya korang ni.
kad ni ok tak?




pink n bunga2 gitu..
wakaka.
tapi aku tanya siyes ni. ok tak?
sape betul dapat kad free nanti.

16 comments:

  1. bunga dia dull sangat..
    tuka sikit..

    ReplyDelete
  2. ok gak kad ko~ tp taste aku plain, bunga2 ni fancy utk gangster mcm aku~ pergh!

    ReplyDelete
  3. pink n berbunga sgtlah.rasenye kalo wane putih n coklat pn chantek.corak2 tradisional sket.alahai,oldskool plak aku neh.
    tempah on9 cpt kot siap.terai gugel

    ReplyDelete
  4. agak serabut dengan bunga2 tu .
    dan pink ?
    erm ..
    tkr warna lain laa ..

    ReplyDelete
  5. x lama la buat kad..sekejap ja..tp kalo nak jimat, mmg bagus cari drp golongan kawan-kawan saja..tp kalo tanak jimat, buat kat kedai ja....ulang ayat yg sama jek nih.

    ReplyDelete
  6. x lama la buat kad..sekejap ja..tp kalo nak jimat, mmg bagus cari drp golongan kawan-kawan saja..tp kalo tanak jimat, buat kat kedai ja....ulang ayat yg sama jek nih.

    ReplyDelete
  7. ko x tanya boneka?
    dia pandai design
    tp kad kawen tak tau ler

    ReplyDelete
  8. nice.. not becoz im a pinky lover.. kad ni simple but nmpk exclusive..

    ReplyDelete
  9. 0k je kaler pink,..wal0pun cek xsuka pink..hu3

    ReplyDelete
  10. Kapten yg memanggil ku ke sini.. huhu

    *kad tu terlalu fancy seh.. carik yg soft2, lite2 but sweet!! =)

    ReplyDelete
  11. pink dh lawa.. tp corak bunga tu cm pelik sikit la, bro!

    ReplyDelete
  12. kad tue sesuai sangat ngan ko..boleh je hahaa~

    ReplyDelete
  13. hope,
    i macam nak tukar rerama pulak dah..huhu

    othman juliana,
    aku nak mengaburi pihak lawan sebenarnye.
    welcome n thanks kumen ;)

    kamilia,
    paling kurang kena 2bulan sebelum majlis ;(

    anis,
    ok aku nak tukar kaler merah jambu ok tak?

    solehah,
    dah ushar tadi.
    kalau yg ekonomi dapatlah bawah rm500.

    kapten,
    boneka ek.
    k nanti aku tny dia.

    nunu eera,
    kad ni mahal sgtlah..huhu

    maksu,
    dandanlah tak suka pink ;p
    tapi hati pink kan ;p

    moment,
    lite n sweet eh.
    ok2 tengs..

    nurul,
    bunga tu macam blurr2 gitu.
    tak ok ke?

    azuan,
    ko sorang je yang setuju...hahaha ;p

    ReplyDelete
  14. KESIMPULAN:
    semua macam tak suka kad ni je...;(
    aku rasa tu petanda aku kena cari design lain mengikut pendapat ramai.
    thanks semua ;)

    ReplyDelete
  15. insyaallah...
    jgn lupa bg alamat nanti.

    ReplyDelete