Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Sunday, April 25, 2010

thanks to EMAK....29 years ago..

alhamdulillah...
bersyukur ke hadratNya, genap hari ini aku telah mencapai usia 29 tahun..
moga cabaran di hari mendatang dapat ditempuhi dengan penuh keimanan dan ketaqwaan..
insyaallah...

terima kasih tak terhingga diucapkan kepada EMAK yang telah bersusah-payah melahirkan saya dua-puluh- sembilan-tahun yang lepas...

p/s: menikmati saat2 indah 29 tahun di kampung sekarang.

------------------------------------------------------------

kalau dah sambut birthday mesti ramai yang nak wish kan?
so bloggers,
sempena hari kelahiran ini, pengewish yang ke 29 akan mendapat hadiah yang diwar2kan di entry ini..
gud luck to ya alll ;)

p/s: sesapa nak bagi hadiah bday kat aku, boleh jama' sekali untuk hadiah kawen nanti (bulan 7 akan datang) ;)

16 comments:

  1. happy birthday yg ke 29 dude.mmg patot pn kawen an.heeeee.siapelah yg bertuah ke29 tu.smoge makin matang ^_^

    ReplyDelete
  2. aku nk wish 29 kali leh?
    aku suka 29 sbb aku lahir 29 januari

    heheh

    happy besday dude
    semoga pjg umo
    cpt kawen
    cpt dpt anak
    erkk~~!
    cpt semuanya

    di rahmati Allah
    dunia n akhirat
    amin

    ReplyDelete
  3. abg pejol...happy besday!
    cepat2 la kawen ye? jangan asek berwebcam je dengan buah hati...eh eh kama ni main ckp je :P

    ReplyDelete
  4. happy beday ..
    semoga sehat2 selalu .
    cukup makan , cukup tdo .
    cukup duit jugak .
    urm ..
    apa lagi eh ,
    murah rezki , murah jodoh . hahahaa
    ending nya ..
    anda sudah TUA !! hahahhaa

    ReplyDelete
  5. hepi besday...moga pjg umur dan dimurahkan rezki...moga impian nak kawin akan tercapai....

    ReplyDelete
  6. hepi besdey? aku yg keberapa ni? haha

    ko tua beberapa bulan dr aku... oh ABANG!

    ReplyDelete
  7. walaupun aku bukan 'pengewish' ke doploh sembilan,tetap nak wish gak HAPPY BIRTHDAY!!!

    ReplyDelete
  8. dude.. hepi bezday.. semoga pnjg umur n dmurahkn rezeki..

    ReplyDelete
  9. hepi befday bro dude a.k.a Pejol

    eheehee May Allah swt will Bless U dunia & akhirat (0_~)

    aminnn...

    semoga hepi selalu disamping org terchenta!!! ehehee

    bile nk jadi bape nie?? haahaaha

    ReplyDelete
  10. Jom layan E Series...(tgh berangan nih..hehe) ^_^'

    ReplyDelete
  11. milimilo,
    thanks babe.
    aku tahu ko mesti ingat kat bday aku kan? sebab...ehem2...hahaha.aku pun ingat gak..
    n urs is 168 rite ;p
    eh! bukan i dah matang ke?;p

    hudaluna,
    alamak sama je wish dgn kat pesbuk.
    ok aku dah reply kat sana.
    thanks neway..

    akmar,
    thanks kama!
    cet..cam tau2 je i berwebcam dgn buah hati i ;p
    malas nak padam status tu..hahaha

    anis,
    er thanks!
    terima kasih sebab ingatkan saya dah TUA...
    sy ingat sy muda lagi ;p
    29 is ok whatttttt...

    risanur,
    thanks akak.
    aminnnn.
    nanti jemput datang ek.

    kapten,
    thanks dude!
    eh jap ni ko wish ke tny ni.
    hadiah takde ke?haha

    daisy,
    thanks for the wish gal ;)

    nunu eera,
    thanks gal! ;)

    syeeda,
    alamak ko ni dah mcm kama lak suka sgt panggil nama manja aku tu..hehehe.
    thanks neway ;)
    err kena tgu kawen kan baru boleh jadik?;p

    azuan,
    thanks dude wakaka!
    (aku pun tak faham kenapa ko gelak.hehe)

    bain,
    err err...jgn berangan mat jenin udah la ;)

    ReplyDelete
  12. 29. Happy Birthday en dude..semoga hidup sentiasa dirahmati oleh Nya..

    ReplyDelete
  13. happy birthday, bro! :D hehee.. dh nak khwin ek. bestnya. auwww

    ReplyDelete
  14. solehah,
    haha.no 29 ek ;p
    thanks ;)

    nurul,
    thanks ;)
    tu la. tentu best kan kawen ;p

    ReplyDelete
  15. Ya Allah...i missed your birthday. Sorry!

    Anyway, Happy Belated Birthday, Bro. May your life will be fulled of joys and happiness. Insyaallah.

    chill!

    ReplyDelete