Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Monday, May 17, 2010

GILE GANAS AWEK NIH!!

ni ha awek ganas yang gua nak sound.

5.30am kena tangkap khalwat.

pastu..

9.00am balik rumah kena basuh kete ayah (kena denda sebab balik lewat malam semalam)

pastu..

polis datang tangkap balik...

----------------------------------------------

gua saspek la sama lu gadis (gadis lagi ke)..?

gua dah terbayang dah lu ni macam angelina juling.

dahlah kena tangkap khalwat.
pastu lu boleh merangkak kat vent duct untuk lari.
pastu lu curik kete pihak berkuasa.
lu layan syabu lagi.


dah macam cite holiwud la pulak..

paling tak boleh blah, endingnya lu tetap kena tangkap time basuh kete ayah kat rumah..

HUA HUA...

p/s: jom 1Malaysia say taknak kat KHALWAT. ( err korang pernah dengar istilah KAHWIN tak?)

13 comments:

  1. hahaaa
    style abes .
    sempat basuh keta lg tu

    ReplyDelete
  2. anis,
    kena denda dengan ayah beb.hahaha

    citah,
    takyah pakai2 jin.
    dia dah memang jin kot.

    ixora,
    zaman la ni dah tak kira hapa.

    aminah,
    the star.

    ReplyDelete
  3. yeah ganaz nyew!!!
    hahaha



    kahwen = sex without Married!!!
    mmg la seperi suami isteri.

    ReplyDelete
  4. nurul,
    jangan jadi macam gaban ni ye..huhu

    syeeda,
    'kahwen = sex without Married!!!' ??

    ReplyDelete
  5. kepala otak dia tak betul dah tu..

    ReplyDelete
  6. Jom kita tambahkan ilmu tentang 'Baby Development' Yay! ^_^

    ReplyDelete
  7. solehah,
    seronok dengan duniawi gamaknya.

    bain,
    baiklah. jaga baby bebetul.

    ReplyDelete