Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Monday, May 24, 2010

malam pertama...

aku tido dengan nyenyak sekali di atas katil pengantin itu...

penat gile beb selepas seharian jom-jom-ronda-ipoh...

dari jusco, ke ipoh parade, ke riamoda n last sekali ke greentown mall...

last2 aku cakap...
"yang, serius abg dah tak larat.. kaki lenguh dah. bulan depan kita cari lagi ye"

dia sangat memahami, terus mengajak ku pulang..

tinggal sikit je lagi barang nak dicari..

lagi dua minggu target mahu ke habib di penang or poh kong di ipoh sahaja ;)

p/s: err...22-mei, malam pertama aku tido di rumah beliau (tapi bukan bersama beliau lagi ye...sabar2..hehe)

geng, nak mintak alamat korang semua...
nak bagi kad raya...
please n please mailto: enfaizulpaijan@gmail.com
sape tanak bagi, i tanak kawan ;(

8 comments:

  1. oi ko kt ipoh ke?
    awat x ckp?


    amboii kemain ye org tu bz nk prepare kawen

    ReplyDelete
  2. aku dah sampai kat JB balik dah..wakaka
    ;p

    ReplyDelete
  3. ye.
    thanks :)
    tgu je kad ok.

    ReplyDelete
  4. adakah saya di jemput sama..
    kalau ye berdesup saya email.

    ReplyDelete
  5. ye.
    sila bedesup sekaranggg..

    ReplyDelete
  6. dude - hang dah kawin ker?tahniah bro

    ReplyDelete