Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Saturday, May 15, 2010

malaysia kalah piala thomas? macam tak rasa pape pun

takziah.

kesian pada rakan2 yang sokong bagai nak rak.

game semalam gua tengok gak kat mamak.

bila chong wei (kalau tanak panggil datuk boleh tak) dapat je poin, gua teriak girang.
(tapi macam gua sorang2 je yang emosi lebihan.haha)

bile dia kalah, gua terus mintak diri blah nak balik kg.

gua sokong ala kadar je.
ntah nape gua rasa memang macam tak boleh menang je dah.

takpela, nanti kalau menang, kena panggil tan sri la pulak.

TAN SRI LEE CHONG leh..

p/s: kalau lah indon tuan rumah, n lawan lak dengan indon, gua rasa klindan tu semua dah kena baling dengan botol dah.

17 comments:

  1. bro, hang kerja kt johor kan? kat mana ye? sbab igt nak tanya psl area Medini Iskandar tu...

    ReplyDelete
  2. kerja area johor?
    kadang2. Pasir Gudang

    Medini Iskandar?
    tak tahu sangat menda. gugel la beb

    ReplyDelete
  3. china kan musuh tradisi malaysia
    huhuhu

    ReplyDelete
  4. nampak sgt diorang lagi well prepared.

    ReplyDelete
  5. iya? wow! leh jadi geng ni!
    ececeh!

    geng kami-perempuan-antibola! whahaah

    :p

    ReplyDelete
  6. cis.
    gua diehardfan bola u know.
    musuh ketat!

    ReplyDelete
  7. o ya ka? la td ckp sama..x minat bola?

    haha ya la ya la

    ReplyDelete
  8. benci china dowhhhh! haha kaciwa ni.

    ReplyDelete
  9. takde rezki katanye...kena terima jelah hakikat...huhuhu...sedih tul la...

    ReplyDelete
  10. sia-sia hidup gua beberapa jam tgk diorang main mcm hampeh...xmelawan langsung.!!

    ReplyDelete
  11. zida,
    sabar2..tak bek benci sesama manusia..haha

    noor afzan,
    dah2 jangan sedih, suruh congweh belanja eskrem.

    risanur,
    sabar kak. kita layan world cup pulka eh..hehe

    linglung,
    thanks pes time komen bro.
    macam mawi lak pic lu gua tengok.

    ReplyDelete
  12. nasib baik cm ada instict dr awal yg deme nak klh . so,mmg x layan . hahaa

    ReplyDelete