Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Wednesday, May 12, 2010

RM3.25 SAHAJA!!!

tu nilai akunye nuffnang sekarang?
geng, lu ada tips2 nak bagi angka tu cepat2 jadik RM1000 tak?
gua dah terdesak ni, gua nak beli cincin kahwin ni!
huhuhuhuhu....
tolongggg ~~~~~~~~

8 comments:

  1. hahaha sian

    xda tips a....

    bisikanhalus : g cari datin2 kaya

    miahaha :p

    ReplyDelete
  2. adeh..comel betul nak beli cincin ye..nak nikah biler?

    ReplyDelete
  3. aduh. parah gak neh. apa kata kau pinjam duet kapten. dia kan kaya? huahahaha ;p

    ReplyDelete
  4. pegi rompak kedai emas la..setel...mana kad khwin?

    ReplyDelete
  5. haha. baik ko keja bersungguh2. naik pangkat



    Latest:Piala Thomas: Strategi Yang Menjadi

    ReplyDelete
  6. cikgadis,
    er tak laku lah .;p

    lumut,
    insyaallah 09/07

    OK,
    kaya tapi kedekut..huahaha

    aminah,
    ye tak ye gak kan.
    pastu tak dapat kawen ;(
    kad lum tempah agik..haha

    luffy,
    pangkat naik tapi gaji maintain cane tu ;)

    ReplyDelete
  7. aku nk bg bantuan boleh
    tp tunggu aku dpt cincin kawen dulu ah
    :p

    ReplyDelete