Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Thursday, May 6, 2010

sakit perut. burn tiket. misi tetap diteruskan (esok pagi) ) ;)

sekarang dah jam 9.35mlm
sepatutnya pukul 9mlm tadi aku naik bas menuju ke lumut.
tapi satu hari ni aku sakit perut gile babun.
tak larat seh nak naik bus.
takut termuntah2 je nanti.

tapi yang hampehnya tiket tu aku tak boleh nak tukar tarikh la pulak.
terbang rm60 aku gitu je.
;((

ayg.
sabar ye.
esok pagi abg janji abg akan beli tiket paling awal sekali yang ada.
harap2 kesakitan perut akan hilang.
nak ilang macam mana, ubat pun tak makan lagi.

misi aku nak ke lumut kena diteruskan kerana aku kena submit jugak borang nak nikah tu hujung minggu ni.
kalau tak, tak tahulah bile leh submit kerana aku dijadualkan akan menghabiskan bulan may ini outstation di jb.
penatnyerrrrrrrrrr ;((((

tatapi pics2 time keje aku kat bawah ni.. ;)

(nantila aku upload..haha)

7 comments:

  1. makan lah pil chi kit teck aun .

    ReplyDelete
  2. ci-bi eh? kesian...
    sakit perut nape takut termuntah2 naik bas plak? bukan ke takut nak kne g toilet banyak2 kali.

    jgn minum atau mkn bhn yg bersumberkan tenusu dan pelawas.

    ReplyDelete
  3. smgt aku nak tgk gambar. takdelah plak. haha.

    ReplyDelete
  4. anis,
    oh. doc spital penawar tadi takde bagi lak.
    byk gile dia bagi ubat

    naddy,
    entah. mcm dah takde pe nak diberakkan. hehe
    tu la slack gile terminum susu semlm. ingat leh makin ok rupe2nya makin teruk ;(

    kapten,
    aku pon..hehe ;p

    q,
    nantila aku upload. malas nak ambik camera kat kete..hehe

    ReplyDelete
  5. semoga cepat sembuh...dan dapatla menyelesaikan semua urusan nikah tu nati...kang ada plak tak dapat kawin nati...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah dah ok sikit ;)
    thanks.

    ReplyDelete