Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Thursday, May 13, 2010

WORLD CUP 2010 (countdown)








world cup lagi 30hari je weh!!!!

ARE YU READI worldcuppers sekalian???

teringat edisi dulu, tahun 2006. aku blaja pun tak abes lagi time tuh..

la ni 2010, da nak kawen pun.

agak2 malam pas nikah nanti kalau aku ajak pak mentua nonton semifinal world cup sesama dia ok tak eh...

tahun ni gua bajet arsenal layak ke final.

11 comments:

  1. akak count down piala thomas.nak -naknya, tahun ni Malaysia dapat piala thomas.khe khe

    ReplyDelete
  2. jangan letak harapan mendalam sangat kak, nanti keciwa.

    ReplyDelete
  3. kali ni nak sokong negara mana plak eh ??
    ssh nya nak wat pilihan

    ReplyDelete
  4. demi berlaku adil..cukuplah aku bagi sokongan pd eklan worldcup tu..sungguh mesra alam..lalalala

    ReplyDelete
  5. berita buruk bg aku.hum,aku kene sabotaj tv astro umah aku.bia laki aku xdpt tgk.hahahaha(iblis yg gelak,bukan aku)

    p/s:ni aku dtg nk kembangkan bahasa.huekekekke!

    ReplyDelete
  6. aku nak sokong harimau muda. aummmm!! haha.

    ReplyDelete
  7. anis,
    cissss!!!ko ni musuh kaki-bola2 senatero neh..

    p/s: kembang la sgt kan.

    OK,
    sokonglah ;p

    ReplyDelete
  8. malam pertama jangan ler layan bola
    hahaha



    Latest:Jus Kopi, Power Sekali !!!

    ReplyDelete
  9. abistu nak layan apa beb??
    wakaka (innocent gile)

    ReplyDelete