Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Wednesday, June 2, 2010

lu jangan kecik hati sangat, blog2 otai semua memang macam ni.

ye semua gua dah buang.

semua sampah2 kat sidebar tu gua dah kasi clear.

blog takdela otai mana, tapi gua buat2 cam otai gitu.

gua nak gak merasa glemer cam red mummy. (read: SHIT)

so from now on u all can call me 'the BALCK PUPPY' (tertypo 'black' tu, tapi gua rasa cool lak kalau eja macam tu)

14 comments:

  1. hadoi. mcm ini pun jadi ke? hhaha

    ReplyDelete
  2. huda,
    ngok ngek hidung kemek.

    nurul,
    boley je.

    noor,
    BALCK OBAMA

    ReplyDelete
  3. makin dekat nak kawen maken poyo je abg pejol nih...
    wahahhahaa :P

    ReplyDelete
  4. okey la sempoi je.. blog pun jadi ringan,.... huhuh

    ReplyDelete
  5. ko masuk air or masuk angin? hahaha xD

    ReplyDelete
  6. kama,
    darah manes babe ;p

    fhad,
    cepat load kan...

    dill,
    macam2 dah takde ;p

    mai,
    gua dah nak naik hangen.

    ReplyDelete
  7. hahahhaahhahah
    kenapa ni??????

    >_<

    ReplyDelete
  8. darah manis??????????????

    SENGAL!!!!

    ReplyDelete
  9. Salam...

    Aminkan Doa Imam Masjidil Haram

    ReplyDelete