Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Monday, June 7, 2010

mencemar duli: sungai petani dan kota bharu

oyeah!

bestnye dapat baring kat bilik hotel di kota bharu ni.

baru je tiba setelah 5 jam perjalanan dari sungai petani.

aku baru sampai for the 1st time kat dua2 tempat tu.

SP: maju gak. banyak mall. tesco pun ada. tak lepaskan peluang untuk rasa R.F.C..heehe

KB: mantap ah! macam KL pun ada..dah pukul 11 mlm pun still bz...mat rempit pun banyak..keke


kilometers covered today
lumut-sungai petani-kota bharu

3 comments:

  1. btul tu , KB dah maju tak mcm dulu . Kebetulan aku pun baru balik KB. cuma yg slack skit kebersihan masih belum memuaskan

    ReplyDelete
  2. xplorer,
    rakyat malaysia memang pengotor memana je.

    noor,
    eh. cam takde je.
    kat semenyih ada la kot.

    ReplyDelete