Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Tuesday, June 1, 2010

yeah! kad kahwinku dah siap!


amacam...kacak tak?

p/s: sahabat2 yang dah bagi alamat tu nanti gua pos ye...

5 comments:

  1. mana alamat ko?
    emel kat aku:
    enfaizulpaijan@gmail.com

    ReplyDelete
  2. gua da bg alamt...lu xbg..mmg gua sentap nak matik la..

    ReplyDelete
  3. ni warna tema majlis dude ke?
    wah...saya ada baju kaler ni.

    bila nak send card ni..?

    ReplyDelete
  4. siti,
    gua pun sentap kalau lu dtg tanpa mengendong tibi plasma seperti yang dipesan.

    noor,
    tema kaler kad je.
    er mgu depan kot.
    tolong lipatkan meh.

    ReplyDelete