Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Monday, August 23, 2010

bulan puasa...

selamat berpuasa semua.

time bulan pose mcm ni tak boleh main mercun.

sekarang bukan takat jari je hilang, nyawa pun leh hilang..

benda ni dah diharamkan, tapi berleluasa jugak...

haram? amende tu?

ohhh, kalau kena tangkap baru salah..

kalau tak kena tangkap, takpe...

yang peliknye macam mana benda ni boleh lepas sempadan???

nak selamat tak payahlah main benda ni, banyak lagi benda nak dimainkan...

lebih2 lagi lepas dah kahwin ni..wakakaka...

er er kena beringat! jangan sampai kena dam..

60 hari tuhhhhhh..tak larat la..

k pepehal selamat berpuasa tanpa mercun semua!
selamat berpuasa semua.

time bulan pose mcm ni tak boleh main mercun.

sekarang bukan takat jari je hilang, nyawa pun leh hilang..

Sunday, August 1, 2010

selepas 3 minggu kawen.

seronok beb!

tu yang buat gua senyap sebulan.

p/s:
pada couple2 tu, bukan gua tak tahu masalah lu.
gua pun macam lu gak dulu.
tapi sebenarnya kalau kita memang berniat ada hati nak kawen, benda ni tak susah.
cuma bisikan syaitan yang buat kita ragu2 dan tak yakin pada perkahwinan or pada diri sendiri.
mampu ke tak mampu aku nak kawen ni. bersediakah aku? dah sampai masakah?
persetankan itu semua.

kawen itu seronok! lagi best daripada berkapel2an selama 4tahun cahaya!

~ just another malaysian mentality ~