Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Thursday, September 16, 2010

RACIST

macam susah je nak dakwa....

peguam tu, mesti dia tahu cara nak lepaskan diri...

macam tengok cerita tamil dah la pulak...

sejak bile LTTE boleh lepas ke Malaysia ni????

Thursday, September 9, 2010

cis! plastik munafik betul!! - tudung

memang lu nampak cun kalau pakai tudung.

tapi kalau lu pakai tudung sebab cerita nur kasih meletup,

n lu bajet cerita lu pun boleh meletup macam tu, kesiannnnn...

kat luar lu seksi meksi, dalam drama lu bajet lu ayu kalau pakai tudung??

gua rasa berdosa pulak tengok drama lu.

.....

selamat hari raya gua ucapkan pada lu.

p/s: come on masyarakat, bangun!
kita tentang budaya ni.
kita boikot drama depa!!!
booooooo

p/ss: tetiba gua terpikir, er maybe ada yang berubah kalau tengok cerita depa ni. mungkin ada yang nak pakai tudung selepas tengok movie depa ni...

jom kita sama2 pikiorkannye ye ;)

Wednesday, September 8, 2010

orang perempuan 3 pasang baju raya cukup tak?

confirm tak cukup punya!!

tahun ni first time aku belikan baju raya untuk orang rumah..

segala tempat di lembah klang ni aku dah pusing untuk carikan baju raya untuk beliau..
takpelah untuk orang tersayang lah katakan..muehehe.

tahun ni aku tak beli baju melayu pun (sama jugak macam tahun2 bujang dahulu) ;)
aku just pakai baju nikah n baju time kawen aritu.
ada 2 pasang. itu dah lebih dari memadai.

baju raya kepada aku lebih kepada t-shirt n jeans baru.
raya alaf masa kini beb...

pada yang belum beli baju raya tu gua nak ucapkan;
selamat membeli-belah, hujung2 maybe boleh dapat murah ;)

p/s: best betul dapat kupon parkson free



Sunday, September 5, 2010

NKVE(setia alam exit) dan accident di jalan raya

selamat hari raya

&

maaf zahir batin...

jangan nakal2 di jalan raya...

p/s: on the way balik ke kl dari bukit raja ptg tadi, aku nampak satu lagi accident kat NKVE.
di tempat yg sama seperti semalamnya.
lokasi ialah di NKVE arah klang berhampiran menuju ke exit setia alam.
yang ada iklan BUKIT BANDARAYA tu...
area tu macam naik bukit sikit...
so kalau ada kenderaan berat kat sebelah kiri tu, kereta akan potong.
pastu kereta yg berada di lorong laju akan tak sempat nak mengelak...
aku dah mengalami situasi ni...
kesian org tadi..4 tayar keatas beb.
doakan jelah diorang selamat ye tak.

tak payahlah kita yg berada di lorong bertentangan nak sibuk usha.
dha kena high beam dengan aku. HAMBEK!

ok mentaliti begini perlu dielakkan...

kalau ada accident di lorong bertentangan, apa yang korang perlu buat ialah:
BUAT TAK TAHU SAHAJA! just teruskan perjalanan....korang boleh sebabkan accident yg lain kalau perlahankan kenderaan kat highway.

ada faham?? aku tahu kau takkan faham :(

just another malaysian mentality...