Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Wednesday, September 8, 2010

orang perempuan 3 pasang baju raya cukup tak?

confirm tak cukup punya!!

tahun ni first time aku belikan baju raya untuk orang rumah..

segala tempat di lembah klang ni aku dah pusing untuk carikan baju raya untuk beliau..
takpelah untuk orang tersayang lah katakan..muehehe.

tahun ni aku tak beli baju melayu pun (sama jugak macam tahun2 bujang dahulu) ;)
aku just pakai baju nikah n baju time kawen aritu.
ada 2 pasang. itu dah lebih dari memadai.

baju raya kepada aku lebih kepada t-shirt n jeans baru.
raya alaf masa kini beb...

pada yang belum beli baju raya tu gua nak ucapkan;
selamat membeli-belah, hujung2 maybe boleh dapat murah ;)

p/s: best betul dapat kupon parkson free



9 comments:

  1. aku beli sepasang je beb~

    aku bukan perempuan ke kalau camtu?

    hahaha~

    ReplyDelete
  2. baju thaun lepas mesti byk lagi tak dipakai..haha

    ReplyDelete
  3. confirm tak cukup..
    bukan 3 okay..
    3 belas..sekian..

    ReplyDelete
  4. baik 3 ratus terus..
    hahaha
    cukup sampai ke tua.
    p/s: kalau badan maintain la ;p

    ReplyDelete
  5. Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri!!!~ :) Maaf zahir dan batin ye..:)

    ReplyDelete
  6. isteri kau je kut yg 3 pasang tak cukup.huhu.3 pasabg tu dah kira basic la

    ReplyDelete
  7. beb, lu over interpreted kot.

    ReplyDelete
  8. tk tahu lak shopping ujung2 leh dpt murah... igt kuih raya je ..

    ReplyDelete