Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Friday, November 26, 2010

nak pegi honeymoon esok! eh bukan! nak pegi family day lah ;)

memula ingat tu macam malas gile nak pegi.
sebab keje banyak tak setel lagi.
tapi bila boss dah bagi line suruh p, sapa yg tak mau p kan?

all-free beb!
bawak diri n spouse je.ekekeke..

bos cakap.
"wei pegila. ko tanak ke pacakage honeymoon free2 je"
ye tak ye jugak.

tempat best.

legend international water homes

chalet atas air.
ada swimming pool sendiri.
leh renang berirama berdua2duaan gitu..hehe

jangan jeles k?
walaupun niat gua kecoh ni nak bagi lu jeles sebenarnye.
hahaha

GPS terpakai for sale



gps yang aku terpakai untuk dijual.

dah pakai selama (tak ingat bila. tapi macam sebelum raya je)

saiz: 5"

very2 reliable bagi sape2 yang tak master jalan2 seluruh malaysia, sabah, sarawak, n some say s'pore.

just put your comment if interested.

reason for sale: nak beli tayar kete. botak dah tu. dalam sehari adalah beratus km gua pecut.

p/s: kalau nak yang baru pun ada jugak. roger je gua k.


p/s: apesal mudah.com mangkuk sangat asyik rejek iklan yang gua nak post.
apa ingat aku teregeh2 sangat nak post kat tempat lu ke?

Sunday, November 21, 2010

nak bisnes lah

rukun niaga ada tiga:

-penjual
-pembeli
-barang yg dijual-belikan

majoriti pembeli = wanita

so nak jual barangan untuk wanita

check it out HERE

p/s: bosan dah makan gaji

Tuesday, November 16, 2010

RAYA HAJI 2010..boleh tak?

buat pertama kali beraya haji di KL bersama orang rumah.

maaf kedua ibu bapa tidak dapat balik tahun ini.

kalau dah cuti sehari je pun apa j****nye nak balik selatan dan utara?

selamat hari raya! ada rezeki jumpa lagi tahun hadapan.

p/s: hari ini nampak lembu banyak berkeliaran di highway. atas lori.


Sunday, November 14, 2010

SKYLINE










bosan gile.

baik tak payah tengok.

layan HBO lagi best.

Thursday, November 4, 2010

there's no more raya for you!

baik deepavali mahupun haji.

cuti2 dibekukan.

sila kerja dengan tekun dan IKHLAS.

p/s: takpe lepas ni aku ambik cuti sebulan pulak.

Monday, November 1, 2010

ALAMAK DAH KANTOI!!

isteri tersayang dah perasan i ada blog ini.

rasa segan la pulak kalau dia baca cite2 i semua.

patut ke tak patut i delete blog ni ye?