Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Friday, November 26, 2010

GPS terpakai for sale



gps yang aku terpakai untuk dijual.

dah pakai selama (tak ingat bila. tapi macam sebelum raya je)

saiz: 5"

very2 reliable bagi sape2 yang tak master jalan2 seluruh malaysia, sabah, sarawak, n some say s'pore.

just put your comment if interested.

reason for sale: nak beli tayar kete. botak dah tu. dalam sehari adalah beratus km gua pecut.

p/s: kalau nak yang baru pun ada jugak. roger je gua k.


p/s: apesal mudah.com mangkuk sangat asyik rejek iklan yang gua nak post.
apa ingat aku teregeh2 sangat nak post kat tempat lu ke?

3 comments:

  1. da jual ke bro?
    email kwn freenz@gmail.com klu ade lg..

    ReplyDelete
  2. hoho...
    aku pakai lagi la bro..elok je lagi..

    kalau nak yg baru ada jugak.
    harga dalam rm300 gitu..
    mahukah?

    ReplyDelete