Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Friday, November 26, 2010

nak pegi honeymoon esok! eh bukan! nak pegi family day lah ;)

memula ingat tu macam malas gile nak pegi.
sebab keje banyak tak setel lagi.
tapi bila boss dah bagi line suruh p, sapa yg tak mau p kan?

all-free beb!
bawak diri n spouse je.ekekeke..

bos cakap.
"wei pegila. ko tanak ke pacakage honeymoon free2 je"
ye tak ye jugak.

tempat best.

legend international water homes

chalet atas air.
ada swimming pool sendiri.
leh renang berirama berdua2duaan gitu..hehe

jangan jeles k?
walaupun niat gua kecoh ni nak bagi lu jeles sebenarnye.
hahaha

3 comments:

  1. Is there anymore information you can give on this subject. It answers a lot of my questions but there is still more info I need. I will drop you an email if I can find it. Never mind I will just use the contact form. Hopefully you can help me further.

    - Robson

    ReplyDelete