Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Monday, January 10, 2011

Tengok Wayang Free

serius free.
bukan free sebab ada orang belanja ke hape.
or dapat tiket free menang peraduan gores dan menang ke hape.

tapi free sebab tak payah bayar tiket n dapat masuk free. muahaha.

semalam.
gua balik dari KL ke lumut.
balik tu gua singgah kat sitiawan nak tengok wayang.
masa tu jam 2145.
tapi awek kaunter tu cakap dah tutup sebab sok nak sekolah?wth?
dia kata sekarang ada show untuk cerita SEASON OF THE WITCH.
aku cakap aku nak beli tiket dan masuk (walaupun dah lambat 20minit)
tapi dia cakap dah tak boleh bukak kaunter sebab dah tutup.

pastu mamat yang jaga pintu masuk tu nampak dan panggil aku dan wife aku.
terus dia bawak p masuk hall dan cakap:

"masuk dan pilihlah mana2 seat yang ada kosong"
"err takpe ke ni? tq eh bro!"

maka layanlah gua wayang free dengan wife gua sambil rasa bertuahnya.
sepp rm20 malam tadi.

review cite:
oklah 2.5/5 bintang...
ni aku rasa antara cerita Nic (nicholas cage) yang tak best...
tapi sebab free punya pasal..best je..muahaha

5 comments:

  1. best sebab free...
    em..b0leh tahan!

    ReplyDelete
  2. hehehe~

    kalau nak free, bagilah tiket Faster plak pasni~

    XD

    ReplyDelete
  3. patut la dapat masuk free .
    tgk r cte apa kan .
    hahaa

    ReplyDelete
  4. thanks share tip. consider tip ke ni? :)

    ReplyDelete